Un semn clar că dunga neagră din viața ta a luat sfârșit

Sentimentele de bine sau de rău care se întâmplă în viață, le descriem adesea prin culori, numind-o dungă alb-negru.

Cum să înțelegi că dunga neagră a dispărut? Și ce este dunga neagră?

Numim asta o serie de evenimente rele. Sentimentul că s-au adunat o mulțime de lucruri teribile, insuportabile, grele, triste.

Rareori se întâmplă ca toate evenimentele rele să urmeze una după alta, mai des se întâmplă altfel. De exemplu, s-a întâmplat ceva, am rezolvat această problemă, după ceva timp ceva trebuie să fie rezolvat din nou. Și așa într-un cerc. Dar când necazurile se lipesc constant una după alta, aici vorbim despre vremuri întunecate.

Voi spune o poveste. Una dintre prietenele mele s-a despărțit de iubitul ei. L-a iubit foarte mult și decizia neașteptată de a se despărți a distrus-o moral.

Cum se întâmplă ca această dungă neagră să intre brusc în viața noastră ?

În viața mea a fost așa: unii oameni pe care îi consideram calmi, politicoși, plini de tact, ca prin înțelegere, au început să spună niște prostii despre mine. Conversațiile au fost însoțite de revendicări, confruntări din senin. Încă un pic și puteau să apară și insultele.

În acel moment, lucrurile la serviciu au început să se deterioreze, nici sănătatea mea nu era încurajatoare și au început problemele cu banii. Pur și simplu nu aveam timp să câștig bani pentru a acoperi toate cheltuielile.

Lucrul amuzant este că acea dungă neagră  s-a terminat în momentul în care mi-am pierdut portofelul. M-am gândit apoi: „Ei bine, asta e, m-am săturat”. Și cumva totul a început să se îmbunătățească.

Dar când am început să analizez acea perioadă, mi-am amintit clar începutul exact al dungii negre – când am ridicat o bancnotă mare de la pământ. Dar aceasta este o problemă separată.

Așa că, după pierderea portofelului, perioada dificilă s-a încheiat.

Momentele dificile din viața prietenei mele s-au încheiat și ele, se pare, cu o pierdere. Dar ea a primit mult mai mult în schimb.

Ca urmare a perioadei sale triste cu rude amărâte care i-au înșelat pe țigani, mustrări de la superiori și alte „farmece” – apartamentul ei a fost jefuit.

Dar cel mai interesant lucru este că a fost furat doar un ceas de mână din aur. În casă erau bijuterii, niște bani, electrocasnice, dar doar ceasul a fost furat, se pare că era chiar la intrarea pe masă.

Ea a sunat la poliție pentru a face o declarație despre furt. Și anchetatorul a venit la apel – viitorul soț al prietenei mele. Nu i-a găsit pe criminali, dar dunga întunecată s-a încheiat în acel moment.

Deci, un semn clar, sigur că dunga neagră se încheie este atunci când se întâmplă un eveniment care pare insuportabil, neplăcut. Și, în același timp, te simți liniștit, de parcă ți-ar fi căzut ceva de pe umeri.

Acest lucru poate fi exprimat în diferite moduri – în pierderea unui obiect valoros, dacă ceva se rupe brusc (nu se prefigurează nimic), discordia finală cu o persoană dificilă și așa mai departe.

Dar principalul lucru este că după un astfel de eveniment există pace și liniște în sufletul tău.

Dar tu ce părere ai despre asta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !