Trăiesc modest, în ciuda averii lor de milioane! 6 celebrități ce duc un stil de viață absolut obișnuit

Bogăția este un însoțitor esențial al succesului și faimei, iar celebritățile, fiind remunerate cu milioane chiar și pentru roluri secundare și își pot permite practic orice. Unele vedete nu ascund acest lucrul și nu ezită să-și etaleze viața de lux pe care o duc, pe când altele, mai modeste din fire, își continuă viața simplu, considerând cheltuielile exagerate ca un indicator al lăcomiei.
Euștiu.com a încercat să afle ce viață duc vedetele și vă prezintă astăzi 6 celebrități ce duc un mod de viață foarte simplu, în ciuda averii lor de milioane/miliarde.

Sarah Jessica Parker


Eroina din serialul „Sex and the City” Kerry Bradshaw era gata să cheltuiască ultimii bani pe pantofi de marcă și ținute elegante. Dar actrița care a jucat acest rol este mult mai ”calculată” în ceea ce privește cheltuielile. Sarah recunoaște că nu ar putea cheltui sume enorme pe haine și ditracții.
Sarah Jessica Parker și soțul ei locuiesc într-o zonă prestigioasă din New York, dar adesea călătoresc cu taxiul, iau masa la un bar local și cumpără haine pentru ei și copiii lor în magazine obișnuite. Potrivit acesteia, ea nu vrea să crească moștenitori răsfățați, așa că nu caută să le îndeplinească toate capriciile.

Jennifer Lawrence


Câștigătoarea Oscar și una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood poate fi un exemplu pentru cei care vor să învețe să trăiască economic. În ciuda onorariilor de șapte cifre, Jennifer este sceptică cu privire la bogăție și nu își permite cheltuieli inutile. Aceasta locuiește într-un apartament foarte modest și nu plănuiește să-și cumpere castele, conduce o mașină obișnuită, deși i s-a oferit în repetate rânduri să devină ambasador al mașinilor de lux.

Leonardo DiCaprio


După rolul principal din Titanic, Leonardo a devenit unul dintre actorii principali ai timpului nostru, fiind un adevărat favorit al publicului. Averea lui DiCaprio este estimată la 200 de milioane de dolari, acesta având propria sa insulă.
Dar, cu excepția acestui lucru, Leo trăiește foarte modest: are o singură mașină, și aceea cu motor hibrid, se îmbracă în haine obișnuite, nu de lux, și preferă să cheltuiască bani pentru caritate: ajută diverse fundații, a fost voluntar la purificarea apei în Africa și a transferat aproape 40 de milioane de dolari pentru a proteja tigrii.

Keira Knightley


Această actriță arată uimitor în rolurile aristocraților îmbrăcați în ținute luxoase, dar în viața reală, preferă să se îmbrace modest, alegând blugi și tricouri simple. Vedeta refuză să-și cumpere imobile de lux, nu vede niciun rost în bijuterii și crede că bogăția poate separa oamenii, așa că încearcă să nu se gândească la conturile sale.

Rene Zellweger


Vedeta filmului „Bridget Jones” a crescut într-o familie foarte săracă, iar părinții au fost nevoiți să lucreze la mai multe locuri de muncă. Aceasta a adoptat un stil de viață spartan și încă încearcă să fie foarte cumpătată. René monitorizează consumul de energie electrică din locuința ei, cumpără produse la promoții în magazine și preferă minimalsimul în garderoba personală.

Keanu Reeves


Acest actor este unul dintre cei mai faimoși asceți de la Hollywood, a renunțat la lux, locuiește într-un apartament mic și conduce o mașină obișnuită. Lui Keanu nu-i plac petrecerile și vacanțele fastuoase și preferă să-și cheltuiască milioanele pentru caritate.