Femeia îl părăsește în cel mai dificil moment al vieții lui: 2 lucruri care se ascund în spatele acestei istorii

Ruptura relațiilor dintr-o inițiativă a femeilor. Acest subiect a stârnit dintotdeauna vâlvă în comentarii. “Ai îmblânzit un om, apoi l-ai părăsit și l-ai lăsat să moară! Ai încălcat porunca Sfântului Exupery, care a scris că suntem responsabili pentru cei pe care îi îmblânzim!“, a scris chiar unul dintre abonați ai paginii la unul dintre articolele noastre. Acesta s-a comparat, aparent, cu un trandafir delicat din lucrarea citată – “Micul Prinț”. „O fac în cel mai dificil moment pentru un bărbat, dezbrăcându-l până la piele și deseori dându-l afară din casă!”, a comentat un alt abonat. „O femeie pleacă când un bărbat are probleme!” a repetat al treilea după ei.

Și am vrut să vorbesc mai în detaliu despre acest fenomen – despre femeile care ar fi părăsit bărbații „în cel mai dificil moment din viața lor”.

Este foarte important să înțelegeți cine a aranjat exact „momentul dificil din viață”

Nu, nu fac o dezbatere, femeile care lasă bărbații în momente dificile, desigur, există. Eu însămi am văzut scene urâte legate de modul în care se despart de o persoană iubită cu o boală gravă (mai ales dacă este stigmatizată), nu vor să suporte cel mai mic disconfort și așa mai departe. Acest lucru se întâmplă atât de partea feminină, cât și de cea masculină. Dar statisticile de aici, apropo, sunt de partea femeilor. Femeile sunt statistic mai predispuse să rămână cu soțul lor dacă acesta are o boală incurabilă, în special psihică sau oncologică. Ei bine, probabil că nu este necesar să vorbim despre problemele „din partea feminină” și despre reacția bărbaților la acestea. Deci, în cazul bolilor, rănilor și altor accidente, o femeie nu este sută la sută fidelă, ci un partener mai de încredere decât bărbatul. Deci, aparent, nu vorbesc despre astfel de accidente, ci despre altceva.

„Cel mai greu moment din viața mea” nu înseamnă mulți ani de șomaj, abuz de alcool, etc.? Și dacă este așa, atunci să fii alături de un astfel de bărbat, oferindu-i dragoste și susținându-l, femeia nu contribuie la degradarea lui și mai mare? Și de ce ar trebui să îndure toate acestea în detrimentul propriului ei sistem nervos și al sistemului nervos al copiilor?

Cum reacționează o persoană la un „moment dificil”?

Apoi, reacția la problemă este diferită. Cunosc un bărbat care a pățit o nenorocire. Rezultatul a fost deplorabil – doar două degete au rămas întregi – degetul mare și arătător. Dar avea totuși o bună perspicacitate în afaceri și părinți care l-ai ajutat.

Și așa a obținut să tragă internet de mare viteză în satul său. A început un blog. A început să facă niște bani. Și a întâlnit o femeie. Nu era cea mai frumoasă femeie de pe pământ și nici cea mai tânără. Nu a ascuns nimic despre sănătatea lui, pur și simplu a avut grijă de ea de la distanță. Și în cele din urmă, s-au cunoscut, ea a venit în vizită.

Nu știu cum s-a întâmplat. Ori el a reușit să-i arate că încă mai avea un nucleu masculin în el, ori pur și simplu ei îi era milă de el. Dar le-am văzut fotografiile comune. De atunci, nu cred în toate aceste cântece despre materialismul feminin. La urma urmei, avem mai multe femei care vor ajuta și vor face să fie totul bine, decât prădătoare materialiste.

Dacă a renunțat “în cel mai dificil moment”, atunci ce a avut ea de câștigat?

Și încă un lucru la care mă gândesc mult. O femeie în cel mai dificil moment din viața unui bărbat – a luat trei iahturi de la bărbat și l-a dat afară din apartament. Se pune întrebarea – poate că momentul de fapt nu a fost atât de dificil pentru bărbat? Dacă un bărbat este șomer și fără economii, atunci ce i se poate lua? Ca să nu mai vorbim de faptul că o femeie poate da afară un bărbat doar din propria ei casă…

Pe scurt, sunt multe neconcordanțe. Și fără a scăpa de durerea celor care se confruntă cu trădarea, mă tem că acest mit despre femeile care pleacă în masă „în cel mai dificil moment din viața lor” este răspândit de cetățeni cu o poziție infantilă cărora chiar nu le place să-și asume responsabilitatea pentru ei înșiși. Și cu atât mai mult pentru familia lor…