Nu pot fi combinate: 5 perechi de pantofi care nu pot fi purtate cu pantaloni!

Cu siguranță porți una dintre aceste perechi de încălțăminte. Este timpul să îți corectezi greșelile!

1.Balerini

De multe ori ne confruntăm cu faptul că nu putem găsi pantalonii perfecți după mărime, lungime, talie. Dacă alegi să porți blugii cu balerini, asta îți face picioarele vizual mai scurte, dar și strică întreaga imagine. Cu acest tip de pantofi niciun accesoriu nu îți va salva ținuta.

Singura opțiune când balerinii sunt potriviți – dacă aceștia sunt în ton cu pantalonii și este de dorit să aibă vârful ascuțit.

2.Pantofii de lac cu platformă și toc înalt

Pantofii cu platformă și cu toc înalt nu sunt potriviți pentru garderoba de vară. Sunt prea masivi, uneori vulgari și nu pot fi combinați cu rochiile romantice de vară, nici cu fustele mini și nici pe departe cu pantalonii scurți.

Acum, ce ține de pantaloni. Dacă nu este un model de pantaloni lungi care acoperă pantofii atunci, cel mai probabil, astfel de pantofi doar vor accentua neajunsurile siluetei. În plus, pe vreme caldă în această încălțăminte, picioarele se pot umfla, ceea ce îți va crea mult disconfort.

3.Papuci flip flop

Acest model de papuci este întotdeauna asociat cu garderoba de plajă. Mulți stiliști susțin că aceștia nu ar trebui să fie purtați niciodată în mediul urban și, în mare parte, au dreptate. Dar multe femei continuă să combine acești papuci nu numai cu costumele de baie, ci și cu rochii, fuste sau pantaloni scurți.

Papucii flip flop nu arată deloc bine în aceeași imagine cu pantalonii. Se creează un contrast puternic deloc favorabil pentru tine. În pantaloni, picioarele sunt complet acoperite, așa că atunci când porți astfel de papuci, ele devin vizual mai scurte, uneori mai groase, iar mersul este incomod.

4.Sandalele „gladiator”

Sandalele nu au fost create inițial pentru a fi purtate cu pantaloni. Acestea arată minunat cu pantalonii scurți, cu rochiile în stil Boho și fuste. Datorită numărului mare de curele, acestea pot face gleznele și gambele să pară mai groase.

5.Sandalele cu o singură curea subțire la mijloc

Aici, situația este asemănătoare ca și în cazul papucilor flip flop. Cu toate acestea, multe fete sunt de părere că, dacă acestea sunt niște sandale depline, atunci pot fi purtate cu pantaloni clasici sau cu orice alte modele. De fapt, o astfel de încălțăminte se va potrivi armonios într-o imagine de plajă cu o rochie de vară sau o pereche de pantaloni scurți.