Află care sunt câteva dintre tabieturile frumoasei actrițe Monica Bellucci

De multe ori se crede despre celebrități că acestea sunt persoane perfecte: au faimă, bani, arată mereu ca scoase din cutie, sunt mereu aranjate, machiate  și le admiră întreaga lume. Cu toate astea, adevărul nu este chiar atât de roz. Asta e doar  o fațetă de suprafață. În spatele camerelor, fiecare celebritate are propria viață de zi cu zi cu bune și rele, iar multe dintre acestea chiar au trăit adevărate drame pentru a dobândi succesul pe care îl au astăzi și pentru care lumea le admiră.

Respectiv fiecare dintre aceste celebrități au anumite obiceiuri și tabieturi, iar, de multe ori, în momentul în care aceste tabieturi sunt vânate și aflate de paparazzi, devin bârfe, creează circoteci sau cancanerii în tabloide.

Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume. Artista s-a născut în Città di Castello, Umbria, Italia , este fiica Mariei Gustinelli, pictoriță, și a lui Luigi Bellucci, care deținea o companie de transporturi. Monica a început  practicarea modelingului la 16 ani. Inițial, ea urma o carieră de avocat, practicând modelingul pentru a-și plăti cheltuielile de școlarizare la Universitatea din Perugia, dar stilul ei de viață i-a distras atenția de la învățat.

Artista deține anumite trăsături faciale angelice și o figură bine conturată, iar împreună, acestea îi conferă încredere în sine și farmec. Asta nu înseamnă desigur că nu are și ea anumite tabieturi, la fel ca tot omul.

Monica nu s-a lăudat niciodată cu frumusețea ei.

Artista este modestă, prietenoasă și frumoasă, dar are anumite defecte, ca orișicine de altfel.

Și ea poate mânca uneori macare de fast-food !

Până la urmă și Monica Bellucci are dreptul de a fi ea însăși!