8 lifehack-uri de viață cu ajutorul untului, despre care puțini cunosc

Untul este un produs uimitor, care are un șir impresionant de proprietăți și calități utile. Produsul poate fi utilizat nu numai în scopuri culinare: vă poate ajuta la îngrijirea gospodăriei.
Dacă nu știi cum să folosești untul la maxim, atunci ia aminte la următoarele 8 hack-uri de viață:

1.Ușile se vor opri din „cântat”.
Oricine va fi supărat de sunetele neplăcute pe care le emană ușile odată ce sunt închise s-au deschise, dar nu toată lumea știe că este suficient să le ungi ușor cu unt pentru a rezolva problema.

2. Vopsire nereușită
Unele persoane pictează acasă, ceea ce uneori lasă urme vizibile pe față, urechi, mâini. Însă, nu mereu ai la dispoziție un instrument special pentru îndepărtarea compoziției colorante. Lubrifiați zona cu probleme cu unt, apoi spălați cu săpun. Murdăria va fi eliminată foarte ușor.

3. Capsule uriașe
Uneori companiile farmaceutice, pot surprinde oamenii cu dimensiunea capsulelor/pastilelor: pare foarte problematic să le înghiți. Mulți se tem că medicamentul se va bloca pur și simplu în gât. Ungeți capsula cu ulei și înghițiți calm.

4. Piele aspră
Nu este nevoie să utilizați emolienți, disponibili în magazine, pe zonele uscate ale pielii, cum ar fi genunchii și coatele. Doar ungeți-le ocazional. Efectul va fi același.

5. Pedichiură
Dacă trebuie să înmuiați pielea întărită a picioarelor, atunci mai întâi aburiți picioarele într-o baie, ștergeți-le și ungeți cu unt. Pentru ca produsul să fie absorbit în piele, este mai bine să folosiți șosete.

6. Neutralizarea aromelor
Deoarece gătim cu mâinile goale, pielea începe să miroase neplăcut. Ne frecăm mâinile cu ulei și apoi ne spălăm cu săpun. Nu va fi nici un iz de un oarecare miros.

7. Inelul este blocat
Uneori nu putem scoate inelul, deoarece degetele noastre se măresc în timp. Lubrifiați degetul cu ulei și îndepărtați calm bijuteria.

8. Spaghete
Se prăjesc în unt câteva minute după fierbere, pentru a da pastelor un gust cremos plăcut. Această abordare a gătirii spaghetelor va fi pe placul iubitorilor de mâncăruri delicioase.