6 Motive pentru care o femeie obosește și pleacă, chiar dacă iubește!

Atunci când femeia iubește, ea este gata de orice. Așa consideră mulți bărbați și acest lucru este parțial adevărat. Însă, ea poate pleca fără regrete chiar și de la bărbatul pe care îl iubește. Pentru că a obosit…

De ce obosește o femeie? De ce într-o bună zi ea decide să schimbe totul? 

1.Femeia obosește de lipsa de atenție din partea partenerului. Dragi bărbați! Toate rochiile ei, coafurile, gențile și rujul nou – totul este pentru voi. Ea face asta pentru a fi admirată. Femeile iubesc să asculte, ele au nevoie de complimente și cuvinte frumoase.

2.Femeia obosește de tăcere. Atunci când problemele se adună una peste alta, iar bărbatul nu depune eforturi pentru a le rezolva. Ea începe discuțiile, iar el găsește scuze sau pur și simplu tace. Atunci când femeia vede că partenerul ei nu încearcă să coopereze, ea obosește să facă totul de una singură.

3.Femeia obosește atunci când bărbatul este preocupat doar de afaceri. Atunci când el are o viață intensă și activă, iar ea este casnică cu trei copii. Atunci când ea înțelege, că el are nevoie de ea doar pentru a-l servi.

4.Femeia obosește atunci când are alături un plângăcios. Atunci când este nevoită să se încurajeze nu doar pe sine, dar și pe partenerul ei – asta o obosește. Bineînțeles, o astfel de femeie completează perfect un trântor, dar uneori este mai ușor să faci totul singură decât să „împingi” pe cineva.

5.Femeia obosește de prea multe minciuni. Atunci când minciuna devine o normă a vieții. Când el are de ascuns și ascunde. Sau când nu ascunde deloc, forțând-o să accepte starea lucrurilor.

6.Femeia obosește când trebuie să fie puternică mereu. Atunci când întreaga viață este o serie de probleme și griji, care cu prezența bărbatului nu devin mai puține, cum ar trebui să fie de fapt. Ea poate fi puternică și fără el…