10 lucruri care vor salva întotdeauna imaginea unei femei de peste 45 de ani

Detaliile rezolvă multe. Se întâmplă de multe ori ca imaginea de ansamblu a unei femei sa arate perfect, dar un detaliu poate strica impresia. Pe de alta parte, cu același succes se poate “salva” imaginea sau look-ul unei femei, daca adaugam detaliile potrivite. Vezi care sunt  cele 10 detalii/articole vestimentare capabile sa salveze oricand imaginea unei doamne.

1. Cămașa albă

Dacă nu știți ce să purtați in combinatie cu pantaloni, fusta sau rochie, alegeți cu îndrăzneală o cămașă albă de taior clasic. Un astfel de lucru pare întotdeauna adecvat, elegant, astfel încât să poată fi purtat la evenimente ceremoniale sau chiar la birou.

Rețineți că aspectul cămasii trebuie să arate impecabil.

2.Cardiganul

Un lucru foarte confortabil și practic, care nu numai că completează imaginea, dar, de asemenea, vă permite să ascundeți diverse defecte ale siluetei. Cardiganele neutre sunt mai versatile și pot fi utilizate pentru a completa diferite ținute.

3.Jacheta din denim

Un alt element de garderobă aproape universal, care se potrivește bine într-o varietate de ținute este jacheta din denim. Jacheta din denim poate fi purtată la pantaloni, fuste sau rochii.

4.Geanta

Femeile rareori părăsesc casa fără o geantă de mână, astfel încât alegerea acestui accesoriu ar trebui să fie tratata cu o atenție deosebită.

5.Pălăria

Geanta, pantofii și pălăria ar trebui să fie de culori diferite sau cel puțin de texturi diferite. Acestea reprezintă niște accesorii indispensabile pentru o femeie.

6.Centura

S-ar părea că centura nu este cel mai important detaliu de ansamblu. Între timp, utilizarea sa poate schimba complet imaginea.

7.Frizura

Frizura este un lucru indispensabil în imaginea unei femei. Uneori o aranjare de păr potrivită poate schimba în bine look-ul.

8. Eșarfa

Un astfel de lucru poate fi pur și simplu aruncat pe umeri într-un mod elegant.

9. Bijuterii elegante

Bijuteriile oferă condimentare oricărui tip de ținută feminină

10. Ochelarii de soare

Ochelarii de soare se potrivesc cel mai bine unei ținute de vară, însă, după cum observăm, în ultima vreme, femeile se folosesc  fr ochelarii de soare pentru a împodobi și o ținută de sezon rece.