10 femei care au ales tunsoarea Mullet și nu au dat greș

Tunsoarea Mullet a fost populară cu mulți ani în urmă, iar astăzi stiliștii reînvie din nou tendința pentru acest stil. Accentul este pus pe volumul de la nivelul coroanei, breton elegant și șuvițe lungi la spate. La sfârșitul anilor ’70, era un stil la modă pentru cei cu spirit liber. Femeile de astăzi, care au stil și îndrăzneală, optează din ce în ce mai mult pentru această coafură.

Iată câteva exemple despre cum Mullet schimbă aspectul și face o femeie mai atrăgătoare. Datorită subțierii pe părțile laterale și pe coroană, tunsoarea adaugă vizual volum chiar și părului subțire.

Prima fată purta părul lung, drept și de lungime medie. Stiliștii au gradat șuvițele laterale, au profilat vârfurile părului și au arcuit bretonul.

Părul drept pare adesea tern și lipsit de volum. Forma tunsorii Mullet poate crea efectul de șuvițe mai groase. Cu breton dens și șuvițe lungi, stilul arată efectiv și elegant. Mai ales având în vedere această schemă de culori.

Mulletul este, de asemenea, potrivit pentru părul lung. Trebuie doar să adăugați breton, gradații de diferite lungimi de fire. Părul poate fi coafat pentru a se potrivi oricărei forme faciale, cu un aspect cu totul nou.

Stilul Mullet este, de asemenea, ideal pentru părul scurt. Acesta pune accentul principal pe partea de sus a părului, în timp ce șuvițele laterale pot fi folosite pentru a crea un look variat.

Femeile se obișnuiesc adesea cu părul lung. Tunsoarea Mullet este perfectă pentru fetele care nu sunt pregătite pentru o schimbare drastică. Lungimea de bază a firelor poate fi modificată după cum se dorește.

Tunsoarea se potrivește perfect pentru părul creț și ondulat – creează volum la nivelul coroanei. Forma părului arată elegant și minimalist. Pentru acest tip de păr, este nevoie doar de o mică filetare a vârfurilor.

Mulletul este adesea însoțit de un bang-arch care poate decora orice tip de față. Deci, de data aceasta, stilul a fost ales pentru lungime medie, cu accent principal pe breton și coroană.

Multe femei cred în mod greșit că această tunsoare arată ca o cascadă. Pe părul scurt, stilurile pot arăta asemănător. Transformarea dramatică de la părul lung la părul scurt arată superb.

Poate fi combinat cu breton de diferite forme. În acest caz, se folosește o tăietură oblică. Dar cu Mullet, sunt combinate atât un bretonul arcuit, cât și o formă dreaptă. Totul depinde de preferințele personale și de forma feței.

Pentru părul lung este adesea dificil de găsit o altă tunsoare care să se potrivească. Mullet este perfect în acest caz. Lungimea părului rămâne aceeași, se adaugă doar breton și gradare.