Zăpăcită și nebună: 6 neajunsuri feminine, care în realitate îi încântă pe bărbați

O femeie îndrăgostită este gata pentru multe jertfe. Când sentimentele ei sunt cele mai intense, dânsa își dorește să fie perfectă pentru partener, iar orice slăbiciune proprie o vede ca pe un neajuns ce trebuie mascat. Chiar și așa, unele aspecte pe care femeile le consideră defecte, pe bărbații îi poate fermeca.

1. Nu corespunde standardelor actuale de frumusețe

Excesul de cosmetice, machiajul permanent, genele false și buzele cu botox ar putea să sperie bărbatul sau cel puțin să-l respingă. În pofida tendințelor revoluționare în materie de frumusețe, bărbații rămân conservatori și preferă naturalețea.

Ceea ce o femeie percepe drept neajuns, bărbatul interpretează ca individualitate, originalitate. Pistruii, nasul ușor încovoiat, forma neobișnuită a buzelor – acestea sunt detaliile care fac o femeie irepetabilă, unică și fermecătoare.

2. Nu are abdoment cu pătrățele

Abdomenul cu mușchi bine conturați, de fapt, n-a fost niciodată o trăsătură a feminității. Dorind să corespundă standardelor actuale, femeile uită de predestinația lor maternă, din fericire, asta nu uită bărbații. Ei iubesc corpul moale și gingaș al femeii și nu-și doresc să numere cubulețele tari pe burta ei.

3. Este prea zăpăcită

Femeia capabilă să se rătăcească printre 3 copaci, timidă și uneori ridicolă va provoca bărbatului o dorință puternică de a o apăra, de a o ajuta și de a o îndruma. Senzația de neajutorare trezește în partener calități precum puterea, curajul și siguranța.

Astfel bărbatul se simte eroul salvator pentru toate situațiile ridicole în care ajunge femeia pe care o place.

4. Este nebună

Dacă o femeie are talentul de a nimeri în diverse situații nechibzuite și de a le trăi la maxim și pozitiv, cel mai probabil, farmecul ei doar va crește în intensitate în raport cu bărbatul. Curiozitatea, dorința de a risca, folosirea oportunităților trezesc în partener dorințe asemănătoare de a încerca lucruri noi și de a se încărca cu energie.

5. E prea romantică

Puțini bărbați vor recunoaște că sunt romantici, dar în schimb vor aprecia această calitate la o femeie. Evitând să-și manifeste propria gingășie și emotivitate, bărbatul se lasă prins în jocurile romantice ale partenerei. Apropo, un astfel de comportament nu este decât o mască super masculină.

Oricât ar zice că te ocupi cu prostiile, atunci când pregăteși o cadă cu petale de trandafir și lumânări aromate, el va primi o adevărată plăcere de la rezultat.

6. Nu se poate aranja repede

Arta de a se pregăti rapid de ieșire o cunosc puține femei. În general, femeia poate sta în fața oglinzii câteva ore până să găsească ținuta potrivită, să se machieze și să se aranjeze. Foarte rar bărbații vor fi în stare să aștepte calm până procesul se încheie.

Este cu totul altceva când pregătirile încep din timp, iar ea încearcă diferite ținute rugând bărbatul să-i încheie fermoarul de la spatele rochiei sau să-i aprecieze pantofii senzuali cu toc.