Vrei să scapi de stres? Primele 7 obiecte pe care să le arunci cât mai urgent din casă

Dezordinea din casă ne aduce mai mult decât emoții negative, ea ne stresează. Ești gata să scapi de stres? Aruncă din garderoba ta următoarele lucruri:

1. Tricourile deformate și pătate

Ai încercat să scapi de pete prin diverse metode, dar fără rezultat sau ai purtat tricoul atât de mult că este departe de forma sa inițială? A venit timpul să-ți ei adio de la tricoul preferat. Locul său nu mai este în dulap.

2. Periuța de dinți super stufoasă

Dacă utilizezi periuța de mai mult de 4 luni, atunci următoarea ei destinație va fi coșul de gunoi și nu camera de baie. Pe lângă faptul că ea nu mai curăță eficient, a mai adunat și o groază de bacterii, care pot prezenta pericol pentru sănătate.

3. Pantofii sport foarte vechi

Dacă faci sport în aceeași adidași de câțiva ani, a venit timpul să-i schimbi. Experții spun că este obligatoriu să-i înlocuiești la fiecare 400-500 km de alergat.

Încălțămintea se uzează și încetează să-ți mai protejeze articulațiile. Deși te poți simți confortabil în adidașii tăi, peste o perioadă ai putea începe să ai dureri în genunchi, așa că ai grijă de tine.

4. Parfumul

Dacă trebuie sau nu să arunci parfumul depinde de modul în care l-ai păstrat. În caz că se află într-un loc întunecat, fără devieri bruște de temperatură, îl poți ține și câțiva ani. Altfel, va trebui să renunți la el, înainte să reușești să-l irosești.

5. Ciorapii vechi

Fii sincer cu tine: n-o să-i mai coși niciodată, foarte puțină lume ajunge să facă asta. Mai bine cumpără-ți un set nou și aruncă-i pe cei rupți.

6. Blugii uzați

Dacă blugii tăi s-au ros de la încălțăminte sau între picioare din cauza mersului atunci e momentul potrivit ca să-i arunci sau să-i lași pentru munca în grădină.

7. Hainele vechi cu inscripții de la vechiul loc de muncă sau de la facultate

Poate că atunci când erai mai tânăr credeai că aceste piese vestimentare sunt cool, dar acum nu mai ai nevoie de ele și nici nu te mai fac să arăți cool.