Vei potrivi perfect pantalonii cu încălțămintea: 7 life hack-uri cum să asortezi culorile

Există câteva culori de bază și o sumedenie de nuanțe, însă nu toată lumea are simțul stilului și gustului pentru a le asorta armonios în ținute. Pentru ca să fii sigură că ai făcut combinațiile corecte, trebuie să respecți câteva reguli bătute în cuie de stiliști.

Pantalonii sunt o piesă vestimentară nelipsită în garderoba unei femei. În acest articol, o să-ți arătăm cum să-i asortezi corect cu încălțămintea. De acum o să știi cum să-ți creezi ținutele perfecte, din punct de vedere cromatic.

Pantaloni albi

Albul este o culoare acromatică sau o nonculoare, de aceea se combină practic cu orice altă nuanță a încălțămintei: gri, roșu, verde, albastru, violet, galben și maro. Deși combinația dintre alb și negru se consideră clasică, ea poate părea prea banală și prea contrastantă, de aceea mai bine s-o eviți.

Pantaloni gri

Griul este o culoare unică, indiferent că este mai închis sau mai deschis, el se combină cu orice.

Pantaloni negri

Se spune că negru se asortează cu orice. În cazul pantalonilor și încălțămintei, nu este chiar așa. Pantalonii negri nu se vor armoniza cu încălțările albe sau maro, dar se vor privi bine cu ceva mai aprins ( violet, roșu, albastru, verde).

Pantaloni verzi

Pot fi asociați cu orice culori și nuanțe, cu excepția verdelui. Nu te teme să optezi pentru galben, roșu, violet sau albastru.

Pantaloni roșii

În acest caz, depinde ce stil ai ales.  Dacă este vorba despre stilul clasic, se va potrivi bine încălțămintea gri sau neagră. Este tabu – maro sau violet.

Pantaloni crem

Crem este o culoare gingașă, iar combinația cu negru va părea lipsită de gust. Cu restul culorilor însă se asortează perfect.

Pantaloni albaștri

Nuanțele blugilor se potrivesc cu orice culori, excepții nu există.