Vei atrage doar complimente: 5 nuanțe de manichiură la modă în această vară

Atunci când vine vara, trebuie să pregătim nu doar hainele pentru acest sezon, ar fi bine să ajustăm și manichiura. Nuanțele de bordo sau maro devin mai puțin potrivite pentru zilele însorite și încep să câștige teren culori mai văratice. Dar care sunt cele mai actuale în acest an? Haide să vedem!

1. Acoperirile metalice

Deși a devenit la modă iarna asta, acoperirea metalică este foarte actuală și în sezonul cald. Ea reflectă foarte bine razele soarelui și se asociază cu sclipirea apei sau bronzul strălucitor. Poți alege orice nuanță metalică fie ea argintie, aurie sau roz. O să atragi priviri neapărat. Totuși, o combinație mai actuală ca niciodată este cea de roz metalic și albastru metalic.

2. Nuanțe pastelate

Dacă îți plac unghiile colorate, dar nu vrei să orbești pe nimeni, alege nuanțele pastelate. Astfel manichiura îți va oferi un aer romantic și gingaș. Încearcă neapărat nuanțe pastelate de roz, violet, albastru și verde.

Dacă nu poți alege o culoare, poți opta pentru diferite nuanțe pe fiecare unghie.

3. Manichiura galbenă

Galbenul este culoarea vitalității, bucuriei, comunicării. Chiar și așa, foarte puține femei îndrăznesc să poarte o astfel de manichiură. În această vară totul se schimbă! Fashionistele au început deja să-l pună în valoare.

Nu te teme să optezi pentru această culoare. Aceasta o să-ți creeze o imagine mai vioaie, mai jucăușă și mai atractivă. Numai imaginează-ți cât de bine contrastează galbenul cu pielea bronzată!

4. Roz fucsia

Nuanța coral este de regulă vedeta verii, încearcă s-o înșeli și să alegi în loc un roz fucsia. Este una dintre cele mai actuale culori în această vară.

De ce este la modă? Pentru că e o culoare veselă, suculentă, atractivă și perfect asociabilă cu vara. Nu poți spune același lucru despre acest roz și în sezonul rece.

5. Unghii albe

Albul este întotdeauna la modă vara. Așa că nu uita și de această variantă.  Este potrivit pentru orice formă sau lungime a unghiei, dar și pentru orice ocazie. În plus, se privește foarte bine cu pielea bronzată.