Variații moderne ale tunsorii clasice și asimetrice de tip bob: pentru femeile curajoase

Orice fashionistă, care aleg o nouă tunsoare, vrea să arate mai interesantă și mai senzuală cu ea. Astfel, ea acordă o atenție deosebită nu numai formei ei, ci și diverșilor „aditivi” care vor oferi coafurii caracteristici unice. Bobul și variația sa asimetrică se vor descurca bine cu această sarcină. Pentru a afla dacă merită să iei în considerare astfel de tunsori, trebuie să te familiarizezi cu caracteristicile lor.

BOB

Bob este o tunsoare clasică universală care a câștigat mare dragoste de la fashioniste pentru comoditatea și aspectul său atractiv și elegant. Trăsăturile caracteristice sunt șuvițele frontale alungite și o tranziție clară și dinamică către o ceafă mai deschisă. Bob este capabil să decoreze o doamnă de orice vârstă și orice tip de aspect, subliniind avantajele și mascând defectele. Un alt plus al acestei coafuri este capacitatea de a adăuga un număr mare de detalii diferite.

O tunsoare cu tâmple rase potrivit pentru doamne îndrăznețe și energice

Datorită unui astfel de adaos captivant, tunsoarea va căpăta un aspect informal elegant, iar imaginea va deveni mai memorabilă.

Șuvițe ondulate

Pot fi atât naturale, cât și obținute cu ajutorul styling-ului. Undele luminoase vor adăuga luminozitate și ușurință imaginii, iar coafura în sine va arăta mai aerisită.

O versiune alungită a bobului

Este potrivită pentru doamnele mature, deoarece nu numai că va reîmprospăta și va face aspectul elegant, dar și, dacă este necesar, va distrage atenția de la gât. Stiliștii sfătuiesc să încerce colorarea roșie pentru a da aspectului mai multă îndrăzneală și a atrage atenția maximă.

Colorare deschisă.

Vopsirea fasolei în nuanțe deschise va ajuta la schimbarea radicală a imaginii. Blondul nu numai că va sublinia forma clară a coafurii, ci și va face cu ușurință imaginea mai ușoară și mai proaspătă.

Bob asimetric

Un bob oblic, sau un bob asimetric, este o versiune originală a tunsorii clasice , care se bazează pe șuvițe până la bărbie pe o parte a feței și bucle până la lobul urechii pe cealaltă. Stiliștii cred că diferența de lungime a șuvițelor va evidenția linia pomeților și va da ovalului o formă mai perfectă. Această coafură arată elegantă și neobișnuită, atrage perfect atenția de la imperfecțiunile feței și formează baza unei noi imagini. La fel ca bob obișnuit, versiunea asimetrică poate fi stilată în mai multe moduri.

Colorarea închisă

Aceasta va echilibra aspectul captivant al coafurii și îi va oferi un aspect clasic mai relaxat, precum și va sublinia trăsăturile feței.

Pe un păr care nu se poate lăuda cu densitate și sănătate, este foarte posibil să se creeze stratificare. Șuvițele din diferite niveluri suprapuse una peste alta vor crea volumul necesar și vor dezvălui toată splendoarea bobului oblic, iar imaginea în sine va dobândi luminozitatea și aerisirea dorite.

O versiune alungită și scurtată a tunsorii va arăta interesantă. În primul caz, lungimea părului ajunge până la mijlocul gâtului și până la umeri, ceea ce creează un aspect elegant și grațios.

În cel de-al doilea caz, aspectul devine ușor, ceea ce se realizează prin scurtarea părului până la marginea superioară a urechii și aproape până la bărbie. Un bob oblic scurt își va întineri remarcabil proprietarul și îi va oferi imaginii ei caracteristici unice.

Printre numeroasele versiuni ale bobului, chiar și cea mai pretențioasă fashionistă poate găsi cu ușurință o coafură care să se potrivească gustului ei. Aleasă corect, tunsoarea poate să devină un adevărat „punctul culminant” al look-ului ei. Fii curajoasă și schimbărilor nu vor întârzia să apară !

Dar ție care dintre aceste tunsori ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !