Valabil pentru toți: Alegerea hainelor în funcție de tipul figurii.

O figură bună este ceva relativ. În majoritatea cazurilor, femeile cred că figura perfectă este momentul când persoane nu are defecte pronunțate (prea slabă, asimetria corpului și alte neajunsuri similare).

Soluția este de a purta haine în funcție de tipul de figură pe care îl aveți. Un stilist decent vă poate oferi un ajutor valoros – la fel și noi vă putem ajuta.

Tipuri de figuri

Pentru a înțelege cum să alegeți hainele potrivite pentru silueta dvs., trebuie să cunoașteți tipurile de figuri. Fiecare dintre ele va trebui „tratată” diferit. Se disting următoarele tipuri:
clepsidră; pară; mar; dreptunghi; triunghi.
Tipul de corp este înnăscut și nu poate fi schimbat, dar o femeie poate arăta bine și poate fi atractivă cu oricare dintre ele. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți mai mult efort fizic, să vă monitorizați greutatea și să vă îmbrăcați corect.

Principiile generale ale alegerii

Hainele după tipul de figură ar trebui, să sublinieze avantajele și să ascundă defectele. În practică, acest lucru înseamnă că îmbrăcămintea ar trebui să atragă atenția asupra celor mai avantajoase părți ale corpului și să distragă atenția de la cele care arată mai rău.

Prin urmare, femeile cu orice siluetă și kilograme în plus, nu este de dorit să folosească țesături groase.

Recomandări generale pentru diferite tipuri de corp

Orice tip de siluetă vă permite să vă îmbrăcați la modă și să arătați spectaculos. Trebuie doar să vă dați seama cum să vă folosiți punctele forte și să ascundeți defectele cu ajutorul unei ținute.

„Clepsidra” este o variantă apropiată de idealul feminității. Chiar și fetele mai masive, cu această construcție nu arată grase, ci apetisante. Orice haine sunt potrivite pentru figura “clepsidră”, talia ar trebui subliniată. Dar există un „dar” important: această figură este atât de sexy în sine, încât ținutele sexy vor face imaginea vulgară.

„Pară” este, de asemenea, o opțiune feminină excelentă. Îmbrăcămintea pentru figura „pară” ar trebui să o aducă cât mai aproape posibil de „clepsidră”. Merită să subliniem talia și să evidențiem vizual partea superioară a corpului (culori deschise, volane, juguri, buzunare patch-uri …).

„Dreptunghi” este considerat o figură „model”, pentru că puteți purta orice. Punctul slab este talia neinspirată, care nu trebuie subliniată. Îmbrăcămintea pentru o figură „dreptunghiulară” nu trebuie să fie strânsă sau prea romantică, ci ar trebui să adauge cât mai mult volum șoldurilor și pieptului.

„Triunghi” (sau „triunghi inversat”) este o figură similară cu cea a unui bărbat. Îmbrăcămintea pentru figura „triunghi inversat” ar trebui să excludă accentul din partea superioară – fără juguri, curele de umăr, buzunare patch-uri. În același timp, fetele cu aspect modern cu o astfel de figură preferă deseori îmbrăcămintea sport.

„Măr” este o figură destul de problematică, deoarece implică o talie și șolduri neexprimate și arată cu ușurință o burtă. Pe de altă parte, astfel de femei au deseori un bust superb și picioare frumoase. Îmbrăcămintea pentru figura „măr” implică un singur accent – sus sau jos. Un decolteu este potrivit, vă puteți concentra cu siguranță și la picioare. Talia, nu trebuie subliniată!