Urmăriți aceste 7 trucuri în alegerea vestimentației iar persoanele slabe vă vor invidia!

Nu este un secret faptul că femeilor de dimensiuni mari le este mult mai dificil să aleagă haine. Ce se întâmplă dacă doriți să vă îmbrăcați elegant, dar majoritatea magazinelor de pe piața de masă oferă haine pentru fete de dimensiuni standard? Folosește linii de îmbrăcăminte speciale pentru femeile plus-size și alege aspectul potrivit. Iată câteva sfaturi de la un stilist pentru fetele de dimensiuni mari.

Desigur, atunci când alegeți garderoba pentru femei plinuțe, există și o barieră psihologică: în lumea modernă există un anumit standard de frumusețe, iar acest standard nu este dedicat doamnelor cu forme curbate. Deși multe case de modă au început să lucreze cu modele plus-size, modelele de mărime x încă ne privesc din coperți lucioase, iar femeile slabe merg pe podiumuri.

În primul rând, trebuie să îți accepți și să-ți iubești corpul, indiferent de mărime: nu trebuie să cauți neajunsuri în tine, trebuie să cauți avantaje. Realizați ceea ce are o importanță capitală în viața de astăzi și la ce nu merită să acordați atenție.

Și nu mai gândiți că doar femeile minunate se pot îmbrăca elegant și stilat. Am colectat pentru tine trucuri de viață, care te vor ajuta să alegi haine la modă dacă ești mai plinuță.

Subliniază ceea ce îți place

Concentrați-vă pe acele părți ale corpului pe care le considerați cele mai bune. Părțile tale de „ciocolată” pot fi, de exemplu, ochii strălucitori, pomeți frumos definiți, decolteu luxos, brațe musculare, fese curbate, picioare lungi. Ce îți place cel mai mult la tine? Concentrați-vă asupra acestor momente din imaginile voastre.

Dacă vrei să îți scoți în evidență ochii, poți purta ochelari cu rame originale. Atenția asupra decolteului frumos va fi atrasă de decorul alungit. Dacă ai picioare frumoase, poți purta o rochie mai scurtă.

De asemenea, puteți adăuga un accent de culoare pe partea preferată a corpului. De exemplu, dacă aveți încheieturi subțiri, puteți purta o brățară strălucitoare pe încheietura mâinii. Dacă talia ta este subțire, folosește o centură strălucitoare.

Este important să alegeți lungimea corectă pentru rochie sau fuste. Astfel de produse pentru talie nu trebuie să se termine la cea mai lată parte a piciorului. Aceeași recomandare se aplică și selecției de ghete sau cizme, botine.

Ține-te de culori

Creează o ținută monocrom. Ce este monocrom? Acesta este momentul în care hainele sunt proiectate în aceeași culoare sau în nuanțe similare. Această tehnică va adăuga ușurință setului și va întinde silueta.

Și nu trebuie să fie negru sau gri. Puteți experimenta în siguranță cu această tehnică în nuanțe de orice culoare. Dacă sunteți o amatoare a culorilor deschise, nu ezitați să colectați un set de nuanțe de turcoaz, galben, portocaliu.

Evitați combinarea culorilor strălucitoare într-un raport 1:1. Această combinație va tăia imaginea în două jumătăți, creând astfel linii orizontale și făcând ținuta mai grea. Iată un exemplu de kit monocrom:

Accesorii: dimensiunea contează

Respectați regula scalei în detalii și accesorii. Dacă sunteți mai plinuță, este mai bine să alegeți accesorii de dimensiuni medii sau mari. Să trecem prin diferitele tipuri de accesorii.

Genți. Mini-sacii îți vor accentua doar formele, este mai bine dacă sunt mai mari. Alegeți genți mai structurate, cu geometrie strictă. Gențile fără formă tind să sublinieze rotunjimea figurii.

Decorațiuni. Alege coliere, brățări, cercei sau inele de dimensiuni medii până la mari.

Alege pantofi cu toc mediu, stabil. Pantofii cu tocuri mici, sau tocurile subțiri cu stiletto nu vor arăta foarte armonios pe o figură de mărime mare. Nu uitați de detaliile pantofilor. De exemplu, sandalele cu curele foarte subțiri pot accentua și un picior mare. Cu un picior plin, ar trebui să evitați și încălțămintea cu talpă subțire. Această regulă nu funcționează dacă cu o siluetă mare aveți glezne subțiri și picioare subțiri. Dacă nu sunteți un fan al purtării tocurilor, atunci pantofii care se potrivesc cu culoarea pielii vă vor ajuta să vă întindeți vizual înălțimea.

La departamentul pentru bărbați

Dacă aveți un piept mare și vă este greu să aranjați cămăși sau bluze, vă recomand să vă uitați în departamentul pentru bărbați. Puteți găsi câteva exemple foarte interesante acolo. Încercați să evitați suprapunerile voluminoase din zona pieptului. De exemplu, buzunarele pot mări vizual zona pieptului.

Întinde-ți silueta

Folosiți linii verticale în imagine. Un cardigan, o jachetă sau o vestă alungită poate fi purtată peste bluză, cămașă sau top, dar nu cu nasturi. Acest lucru creează o linie verticală în mijloc și acest lucru va ajuta la întinderea siluetei. Liniile verticale sunt, de asemenea, săgețile de pe pantaloni sau orice cusături verticale de pe îmbrăcăminte.

Nu alege haine prea strânse – acest lucru nu poate decât să sublinieze kilogramele în plus. Căutați siluete libere sau semi-montate. De exemplu, o rochie de cămașă. Astfel de rochii subliniază talia și nu evidențiază șoldurile.

Cel mai bine este să evitați îmbrăcămintea prea slabă, largă. Astfel de lucruri vor face cifra și mai grea. Iată un exemplu de set cu rochie de cămașă.

Uită-te la materialul din care sunt confecționate hainele. Este important să evitați materialele subțiri. Astfel de țesături nu pot decât să sublinieze toate nuanțele figurii. De exemplu, blugi subțiri tricotați sau cardigane nu vor arăta foarte benefice pentru o figură voluminoasă. Prin urmare, alegeți țesături de greutate medie.

Fii atentă la detalii. Nu uitați de selecția de lenjerie intimă de calitate care își păstrează bine forma. Urmați imaginea de ansamblu. Nu este vorba doar de haine. Trebuie acordată atenție coafurii, machiajului, accesoriilor. Încercați să urmăriți relevanța acestor puncte.