Uleiul de cocos pentru ten: Scapă de riduri în doar 30 de zile!

În goana după frumusețe și tinerețe, femeile sunt gata pentru orice, fiind întotdeauna deschise spre noi remedii și metode de îngrijire a pielii, mai ales dacă acestea sunt naturiste. Internetul e plin de tot felul de rețete și remedii pentru ten gras și riduri de expresie. Unele din ele într-adevăr funcționează, altele mai puțin. Astăzi vom discuta despre o metodă testată în timp, care te va ajuta să obții pielea îngrijită și strălucitoare pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Uleiul de cocos – beneficii și contraindicații

Cu toții am auzit despre uleiul de cocos și beneficiile acestuia pentru ten, păr, buze și alte organe. Produsul este perfect pentru toate ritualurile de înfrumusețare, dar are un efect deosebit asupra tenului, grație proprietăților sale hidratante, care luptă eficient contra pielii uscate și o menține hidratată pentru mai mult timp.

Totodată, uleiul de cocos este contraindicat persoanelor cu ten gras, deoarece, datorită intensității sale de hidratare, acesta poate bloca porii tenului gras, care se particularizează prin secreție excesivă de sebum. Și, într-un final, în loc de pielea sănătoasă și strălucitoare pe care ți-am promis-o, s-ar putea să te trezești cu noi erupții cutanate.

Citește și: Scapă într-un minut de gândurile și emoțiile negative cu aceste 6 uleiuri esențiale

Ulei de cocos pentru ten

Uleiul de cocos este un remediu excelent pentru vindecarea arsurilor solare, tratarea și prevenirea erupțiilor cutanate și este un minunat agent antiinflamator și antibacterian. Acest ulei are proprietăți antioxidante și facilitează absorbția vitaminei E, care este, de asemenea, un antioxidant puternic ce încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

În afară de asta, ar trebui să cunoști că există 2 tipuri de ulei de cocos: extravirgin și fracționat. Fii atentă când îl achiziționezi. Primul a fost supus la mai puține tratamente, prin urmare, și-a păstrat mai bine proprietățile și componența de nutrienți și antioxidanți, fapt care îl face mai potrivit pentru tenul uscat.

Citește și: Oamenii de știință au numit fructul, care te poate scăpa de riduri! Consumă-l odată în săptămână!

Mască ulei de cocos

Tot de ce ai nevoie e o lingură de ulei și câteva capsule de vitamina E. Amestecă ambele uleiuri și aplică masca pe fața curată. Masca trebuie să acționeze timp de 15 minute, după care o poți clăti. Repetă procedura de 2 ori pe zi, timp de o lună și în scurt timp vei putea culege roadele acestui tratament.

Citește și: Femeia îngrijită arată mai tânără: 8 reguli de bază ale unei femei îngrijite!