Tunsori super moderne și senzuale cu breton: momentul schimbărilor cardinale este acum !

Dacă primăvara ai fost vizitată de gândul că este timpul să începi viața de la zero, atunci acesta este momentul schimbărilor cardinale. Inclusiv este necesar să-ți schimbi imaginea, ceea ce nu va face atât de ușor să te simți mai calm.

O parte integrantă a acesteia este o nouă tunsoare. Exact, alege ceva mai scurt, care să-ți ofere un pic de farmec imaginii tale, să te transforme complet și să începi să te privești diferit.

Deci, ce tunsoare ar trebui să alegi în acest sezon?

Pixie alungit

Această coafură va fi o adevărată descoperire pentru doamnele care sunt pregătite pentru o schimbare. Îți va face aspectul elegant și luxos în același timp. Este destul de ușor de îngrijit, iar pariul trebuie făcut pe breton. Asimetricul va fi cel mai bun plus.

Karre cu breton

Această opțiune va fi cea mai avantajoasă, și va fi decorată cu o tunsoare scurtă care te va transforma imediat. Merită coafat împărțind părul umed în două părți și uscându-l cu un uscător de păr, în timp ce îl înfășori cu un pieptene rotund. Deci vei arăta cu adevărat regal.

Variații extrem de scurte

Pentru cei care vor sa petreacă un minim de timp în fața oglinzii, această tunsoare va fi cea mai avantajoasă. Bretonul nu va face decât să vă sublinieze toată demnitatea și să vă transforme.

Bob voluminos

Există mai multe variante ale acestei tunsori care nu vor lăsa nicio fată indiferentă. Trebuie doar să decizi pe care o vrei. De asemenea, vă puteți juca cu coafarea, de exemplu, să vă îndreptați complet părul sau să-l ondulați ușor.

„Haosul stăpânește lumea”

Coafurile ușor neglijente sunt în tendințe acum, pentru că dacă ai haos creativ pe cap, vei arăta foarte stilat, iar bretonul atrăgător îți va face aspectul incredibil de atractiv.

După cum puteți vedea, există destul de multe opțiuni despre cum ai putea să te transformi complet pentru a încerca să începi totul de la început. Rămâne doar să decizi ce vrei exact și, în sfârșit, să te decizi asupra schimbărilor cardinale și a unei noi vieți.

Dar tu pentru care dintre aceste tunsori ai opta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !