Tunsori și culori uimitoare pentru doamne de peste 50 de ani: 6 sfaturi utile pentru un aspect tânăr și deosebit !

Părul bine îngrijit este o parte integrantă a unei imagini frumoase și armonioase. Este deosebit de important ca femeile care au trecut pragul de 50 de ani să-și găsească propriul stil, să aleagă o coafură care să le întinerească în mod favorabil aspectul. Cum să arăți mai tânără decât vârsta ta – 6 sfaturi utile pentru doamnele mature.

1. Nu renunța la tunsorile scurte

Tunsorile scurte sunt o alegere bună pentru fashionistele mature. Ele subliniază perfect individualitatea, prelungesc vizual gâtul.

Bobul pentru păr scurt sau pixie se ține bine la coafarea rapidă, ceea ce este convenabil pentru femeile care lucrează și care nu au suficient timp pentru pregătirile de dimineață.

2. Magia culorilor

Culoarea neagră poate adăuga câțiva ani vârstei tale. Dar și luminarea completă a părului nu este pentru toată lumea. Femeile cu pielea prea deschisă, chiar palidă, este mai bine să rămână pe astfel de nuanțe naturale precum castanul sau blondul deschis. Ele arată cât se poate de natural și sunt potrivite pentru reprezentatele tuturor tipurilor de culori.

3. Îngrijirea părului lung

Există un stereotip conform căruia femeile de peste 50 de ani ar trebui să rămână la lungime medie a părului. Între timp, cu o îngrijire adecvată, buclele lungi vor întineri în mod favorabil un aspect matur și vor oferi libertate completă de a experimenta cu diverse coafuri.

4. Mai mult volum

Aici nu vorbim despre un volum exagerat, care a fost popular în anii 80 ai secolului trecut. Este suficient să coafezi frumos tunsoarea pentru a oferi părului volumul care-i lipsește. Tunsorile scurte sunt cele mai potrivite în acest scop. Este important să nu exagerezi cu produsele de styling, astfel încât buclele să nu pară „linse”.

O tunsoare cu păr creț va face, de asemenea, părul mai des vizual, va distrage atenția de la schimbările legate de vârstă asupra tenului feței. Buclele pe părul scurt sau mediu arată provocator și modern.

5. Tehnici moderne de vopsire a părului

Tehnicile de vopsire cu efect anti-îmbătrânire includ shatush, highlights, balayage și ombre. Evidențierile aurii de pe păr, împrospătează aspectul, adaugă volum coafurii și „maschează” perfect părul gri.

6. Ieșirea din zona de confort

Te-ai decis să-ți schimbi imaginea și nu știi de unde să începi? Începe cu părul. Schimbă-ți culoarea părului sau vopsește-ți unele fire în violet, roz și părul va străluci cu noi culori! Bretonul asimetric în loc de bretonul drept este, de asemenea, o idee grozavă!

Nu uita, niciodată nu este târziu pentru o schimbare ! Frumusețea nu are vârstă !

Dar tu pentru care dintre aceste tunsori ai opta ? Așteptăm mesajele tale mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor!