Tunsori care își mențin volumul extraordinar chiar și dacă porți căciulă: merită să le încerci !

Ce tunsoare să-ți faci pentru a păstra volumul coafurii tale chiar și după ce porți căciulă în sezonul rece a anului ?

Este mai bine să acorzi preferință tunsorilor în straturi. Șuvițele stratificate sunt ușor de coafat. Am făcut o selecție de tunsori universale pentru femei. Prin conceptul de „universal”, vreau să spun că aceste modele se vor potrivi oricărei forme și vârste ale feței.

Ar trebui să se înțeleagă că nu există magie pentru menținerea volumului sub articolele de acoperire a capului fără utilizarea produselor de styling. Situația poate fi agravată de efectul de seră, care creează o coafură atunci când ne grăbim activ să lucrăm și așa mai departe. Deci, oricât de mult vreau să te ajut pe tine și pe mine, produsele de styling potrivite sunt cele mai bune prietene ale noastre.

Opțiunea 1: Tunsoarea scurtă de tip pixie

Pentru doamnele cu părul dens și pentru iubitoarele de tunsori scurte, recomand să arunci o privire mai atentă asupra acestei opțiuni. O tunsoare scurtă „Pixie”, pe un astfel de păr, își reface rapid forma după „presiunea căciuliței”.

Dacă capul nu este proaspăt spălat, folosește șampon uscat. Este convenabil de transportat și poate fi folosit în afara casei. Nu uita să aduci cu tine un pieptene cu dinți fini pentru a pieptăna șamponul.

Opțiunea 2: tunsoarea de tip mallet

Așa arată versiunea modernă a tunsorii „Mallet”. De fapt, există multe modele. Dar toate se caracterizează prin păr alungit pe blocul occipital și o zonă frontal-parietală scurtată.
Tunsoarea în sine este creativă, dar maestrul, la cererea clientei, poate ține cont de preferințele acesteia.

Opțiunea 3: tunsoarea de tip pixie-bob

Tunsoarea „Pixie-Bob” ține perfect volumul părului. Pentru păstrarea maximă a volumului bazal, este mai bine să alegi o acoperire a capului cu ceva ușor și lejer în partea superioară.
Dacă părul este subțire, atunci sub șuvițele de păr din zona coroanei, poți pune bigudiuri Velcro cu un diametru mic, iar deasupra, ca de obicei, pune o căciulă. Astfel de bigudiuri vor fi ușor de îndepărtat, de exemplu, deja la locul de muncă. Se va păstra stilul volumetric.

Opțiunea 4: tunsoarea bob gradată

O tunsoare bob gradată este adesea aleasă de femeile care nu își doresc o tunsoare scurtă, dar își doresc o coroană plină. Principiul cu bigudiuri Velcro, ca în paragraful anterior, este potrivit și în această opțiune, precum ca și în toate celelalte.

Opțiunea 5: Tunsoarea pixie cu zone netunse

Această tehnică permite tunsorii să-și păstreze forma pentru o lungă perioadă de timp, fără a-și pierde prospețimea. Mai mult decât atât firele de păr care sunt lăsate haotic, cresc foarte armonios. Astfel, nu va trebui să mergi prea des la coafor pentru a corecta această tunsoare.

Opțiunea 6: tunsoarea de tip cascadă, în mai multe straturi

O variantă a unei tunsori în cascadă cu mai multe straturi. Modelul este bun pentru că lungimea părului îți va permite să creezi diferite stiluri. În consecință, de fiecare dată poți arăta diferit și elegant.

Dar tu ce trucuri cunoști pentru a păstra volumul frumos al părului sub căciulă în perioada rece a anului ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor!