Tunsoarea bob-carre, așa cum n-ai mai văzut-o: 11 idei pentru doamne elegante

Bob-carre este o combinație minunată dintre două cele mai stilate și populare tunsori – carre și bob. Ea combină cele mai bune elemente ale acestora: eleganța și sobrietatea carre-ului cu volumul și actualitatea bob-ului. În acest articol, am adunat imagini cu această tunsoare din toate unghiurile, așa încât să poți decide mai ușor dacă îți dorești această schimbare, dar și să poți să-i arăți o descriere clară frizerului, dacă decizi să te tunzi așa.

Cea mai practică și firească aranjare a acestei tunsori este părul drept cu cărare pe-o parte. O completare reușită pentru bobul-carre este și bretonul asimetric alungit. Astfel, tunsoarea devine și mai stilată.

Bob-carre-ul arată spectaculos cu orice nuanță de păr. Fie că ești blondă, brunetă sau roșcată – tunsoarea îți accentuează părțile bune și îți subliniază expresivitatea ochilor.

Tunsoarea bob-carre este recomandată nu doar fetelor tinere și active, dar și femeilor 50+. Unul dintre principalele sale avantaje este efectul de întinerire. Forma tunsorii, alături de bretonul alungit asunde imperfecțiunile feței și îți oferă un aer fresh.

În multe cazuri, tunsoarea bob-carre schimbă radical imaginea femeii. Părul care din cauza lungimii era lipsit de volum, cu această tunsoare va arăta mai bogat și mai stilat. În plus, aranjarea nu presupune decât uscarea cu feonul și cu peria rotundă.

Tunsoarea bob-carre este una dintre cele mai actuale tunsori în acest an, care se va păstra în tendințe mulți ani la rând. Cel puțin, acest lucru este confirmat de o sută de ani încoace, timp în care a existat tunsoarea bob.

Sper că acest articol o să te convingă că bob-carre este cea mai stilată și sigură schimbare radicală pe care o poți face, dacă ai părul puțin mai lung, dar lipsit de volum.