Cum să faci nodul la cravată în 3 secunde? Cea mai rapidă metodă explicată pas cu pas!

Nodul la cravată dă mari bătăi de cap bărbaților din întreaga lume. Acest procedeu banal și inofensiv pentru femei se transformă într-un adevărat calvar când se apucă bărbații de el. Indiferent că e vorba de muncitori, scriitori, ingineri sau afaceriști.

De altfel, întotdeauna m-a fascinat lejeritatea și încrederea de care dau dovadă femeile, când fac un nod la cravată. Mai ales că aceasta nu e responsabilitatea lor. E ceva magic, aproape supranatural în tehnica acestora. Și mereu mi-am pus întrebarea: Cum naiba le reușeșete? Uneori, am impresia că e scris în codul lor genetic cum să facă acest lucru.

Nod la cravată pe mână

Niciodată nu voi uita cum într-o zi am pierdut tocmai 30 de minute încercând să-mi pun cravata. La un anumit moment m-am gândit că e mai simplu să fac din ea un ștreang, decât să duc misiunea până la capăt. Însă, din fericire a intervenit prietena mea, care din spusele ei nu mai făcuse asta până acum și s-a descurcat de minune în doar 3 minute. Fascinant!

Deoarece cazul a lovit dur în orgoliul meu bărbătesc, am început să caut metode de a îmbunătăți acest record și iată care e cea mai rapidă modalitate pe care am reușit să o găsesc. Metoda e atât de bună și eficientă încât o să le placă chiar și celor care nu au gât.

Nodul la cravată pas cu pas

#1. Înfășoară cravata în palmă astfel încât partea largă (marcată cu cifra 3) să fie orientată spre tine.

#2. Înfășoară banda îngustă de două ori în jurul palmei și trage partea din mijloc spre stânga.

#3. Trage bucla cu numărul 2 spre stânga. Apoi arunc-o spre dreapta, în așa fel ca să înfășori cu ea celelalte două elemente. Exact cum indică săgeata din imagine.

#4. Trage bucla cu numărul 1 în sus și strânge cravata de gât așa cum îți place ție.

Dacă ți-a plăcut această metodă, să știi că mai avem ceva pentru tine: Mai simplu decât credeam: În sfârșit am învățat cum să agăț un pulover pe umeraș, fără să se întindă!