Trebuie să le spui adio! 6 lucruri care vor deveni demodate la sfârșitul acestui an

Moda vine și trece și, chiar dacă nu îți cumperi o mulțime de lucruri noi în fiecare sezon, mai devreme sau mai târziu acestea se acumulează în dulap. Recomandarea este ca să nu le mai țineți degeaba și să scăpați cât mai curând de ele.

Cizme Ugg
Moda cizmelor ugg a trecut deja de câțiva ani. Fashionistele au înțeles de mult că această încălțăminte nu numai că arată suspect, dar și periculos – este foarte ușor să aluneci, iar mersul pe jos este pur și simplu incomod. E timpul să vă puneți cizmele ugg în coșul de gunoi.

Blugi skinny
Skinny sunt foarte confortabili, dar nu sunt potriviți pentru toată lumea. Dacă partea inferioară a corpului este mai masivă decât cea superioară, ele vor accentua această deficiență. Mai mult, blugii prea strânși afectează circulația sângelui. Este timpul să înlocuiți blugii skinny impracticabili cu haine confortabile.

Cardigane pe figură
Bluzele cu nasturi au dispărut de pe podiumurile de modă în urmă cu mulți ani, dar din anumite motive, ele continuă să fie purtate. Înlocuiți-le cu modele volumetrice, a căror linie a umerilor este ușor coborâtă.

Fuste scurte din denim
Denim-ul rămâne la modă, dar nu sub forma scurtă. Înlocuiți fustele scurte cu modele de lungime medie. Această tendință promite să rămână mult timp în vogă, iar pentru a-i face loc, trebuie să scapi de modelul scurt și învechit.

Pantofi cu vârful ascuțit
Pantofii ascuțiți la vârf și mai ales sandalele, sunt demodate. Acestea sunt asemănătoare tendinței din anii 90. Dacă vrei pantofi confortabili care nu-ți strâng degetele, atunci este timpul să le faci loc, în dulap.

Bolero
Dacă printr-o minune în dulapul vostru este și un bolero, atunci este timpul să scăpați imediat de el. Acest lucru deja a încetat să fie la modă și ar fi mult mai bine să nu îl purtați și să scăpați cât mai rapid de el.