Transmit energie negativă: 5 lucruri pe care să NU le iei niciodată din mâna altor persoane!

Problemele de ordin energetic sunt foarte periculoase, pentru că ne afectează bunăstarea și relațiile cu cei dragi. De regulă, energia negativă se acumulează pe diferite obiecte. Și fiecare obiect absoarbe energia persoanei căreia îi aparține.

Din acest motiv, e periculos să folosești lucrurile altor persoane, mai ales ale unor persoane necunoscute. În acest fel, poți prelua toată necazurile și dezamăgirile lor. Iată 5 lucruri pe care nu trebuie să le iei niciodată din mâna altor persoane.

Lucruri care atrag energia negativă

#1. Banii

Înțelepciunea bătrânească ne învață că nu e bine să atingi banii găsiți pe stradă. Dacă observi bancnote pe drum, lasă-le să stea jos. Acest lucru te va proteja de escroci și de energie negativă. De asemenea, tradiția spune că nu e bine să iei banii găsiți la răscruce și nici să iei bani din mâna altor persoane. Ce bine că trăim în epoca cardurilor bancare.

#2. Inelele

Nu lua niciodată bijuteriile care nu îți aparțin. Bătrânii credeau că cu ajutorul bijuteriilor oamenii îndepărtau problemele și necazurile de la ei înșiși. Nu purta bijuteriile găsite și nu încerca podoabele altor persoane. În multe culturi se consideră că bijuteriile absorb energia unei persoane, cu tot cu amarul, ghinionul și răutatea ei. Iar dacă cineva te roagă să transporți un inel, nu îl lua direct din mână. Roagă persoana să-l pună pe masă.

#3. Obiectele ascuțite

Grecii consideră că obiectele ascuțite, precum cuțitele, foarfecele, furculițele sau secerile nu trebuie transmise din mână în mână. Această superstiție se referă mai ales la femei. În opinia lor, în acest fel o femeie își poate tăia (separa) sufletul pereche de ea însăși.

#4. Ceapa

Din cele mai vechi timpuri se crede că ceapa nu trebuie transmisă din mână în mână, deoarece provoacă lacrimi și în acest fel, se preia nu numai ceapa, ci și amarul altei persoane. Ca și în cazul cu inelele, roagă persoana să o lase pe masă.

#5. Hainele altora 

Îmbrăcămintea absoarbe energia celui pe care o poartă la fel de bine ca bijuteriile. Nu purta hainele altor persoane. Tot aici putem adăuga hainele persoanelor care au decedat. Obiceiul de a împărți hainele răposatului este un pic ciudat, atât din punct de vedere etic, cât și cultural. Și dacă să credem în teoria cu energetica hainelor, vădit nu e o idee bună.

Citește și: Cum să-ți eliberezi casa de energie negativă: 6 învățături din vedele indiene!