Top 7 obiecte indispensabile, care trebuie să se fie la tine în baie: Verifică, dacă le ai!

Bineînțeles, nu în orice apartament există o baie spațioasă în care să încapă orice îți dorești. Există însă lucruri de care nu te poți lipsi în această odaie. Pe lângă cadă sau cabină de duș, lavoar, uscător de prosoape și mobilier pentru produsele de igienă există o serie de accesorii, fără de care confortul în baie nu poate fi asigurat.

1. Oglindă mare

Designerii recomandă s-o punem chiar și în cele mai mici camere de baie. Ea va lărgi vizual spațiul și va reflecta lumina. Oglinda de mari dimensiuni arată foarte bine și este practică, mai ales că nu ocupă mult spațiu.

2. Perdea de duș

Majoritatea dintre noi optează pentru perdele de duș ieftine, care încep să miroase urât după o vreme și care suntem nevoiți să le schimbăm din când în când. O opțiune mai practică, dar mai scumpă, va fi dispărțitorul din sticlă sau plastic, care și arată mult mai stilat.

3. Iluminare suficientă

Cel mai bine să ai mai multe surse de iluminare, mai ales dacă obișnuiești să-ți aplici aici machiajul și să te coafezi. Perfect ar fi să ai becuri și în fața oglinzii.

4. Coș de rufe încăpător

Chiar dacă optezi pentru unul din plastic, ai grijă să-l asotezi cromatic cu faianța din baie. Foarte bine arată coșurile împletite de culori pastelate.

5. Covoraș de baie comod

Imediat ce te-ai relaxat sub duș sau în cada cu apă trebuie să calci pe ceva plăcut, ca să nu-ți strici starea de bine. Găsește un covoraș din materiale naturale, care va fi practic și se va potrivi cu interiorul.

6. Accesorii mici, dar utile

Săpunieră, pahar pentru periuțe de dinți, dozator pentru săpun lichid, burete pentru baie – fără toate astea nu poți să folosești o baie. Alege-le cu gust.

7. Textilul 

Halate, prosoape de corp și de față, toate acestea încheie o sesiune de baie. De aceea, este foarte important ca ele să fie practice, funcționale, frumoase și, desigur, de calitate înaltă.