Top 5 momente din exteriorul unei femei, care sperie bărbații

Femeile în goana pentru frumusețe și tinerețe au ajuns la o așa etapă încât nu mai pot fi oprite. Acum majoritatea încearcă diferite tehnici pentru a deveni mai frumoase, însă aceste tehnici în exces, vor face că să arate stupid. Există încă femei cu adevărat frumoase, naturale și interesante, dar sunt din ce în ce mai puține …

Noi am găsit top 5 momente la o femeie pe care majoritatea bărbaților le urăsc și crează dezgust.

Locul 5 – bronzul excesiv
Nu am absolut nimic împotriva bronzului sau a culorii pielii mai întunecate. Mai mult, chiar îmi plac foarte mult picioarele bronzate ale fetelor din perioada de vară, dar iarna, fețele negre care se observă de sub glugă arată ciudat.

Oricum, bronzarea intensă la un solar este foarte stupidă, iar femeile vor arăta ca puiul la grătar. Iată ce este în fotografia de mai jos – URÂT.

Locul 4 – machiajul excesiv
Îmi plac femeile care se îngrijesc, se îmbracă și se machiază cu gust. Cineva știe să îl facă și astfel va deveni mai frumoasă.

Ei bine, nu toată lumea are posibilitatea de a cumpăra produse cosmetice scumpe și de înaltă calitate, ca urmare, femeile folosesc produsele care le sunt pe măsura buzunarului, însă odată ce au efectul mai slab, nu ar trebui să facă exces de cosmetice pe față.

Locul 3- sprâncenele
Durere! Abia aștept ca acest coșmar a modei legat de sprâncenele suspecte, să se termine. Mereu am senzația că femeile le-au desenat cu un marker negru. Arată foarte urât, vulgar și nefiresc. Știu că nu toată lumea a primit de la natură sprâncene groase și întunecate, dar le puteți nuanța cu vopsea sau henna, le puteți modela ușor cu ceară sau ceva de genul, le puteți stiliza, dar aceste tatuaje sunt o adevărată groază.

Locul 2 –  obez/slăbănog excesiv
Ambele sunt dezgustătoare. Femeile grase ar trebui să se ia în mâini, iar cele slabe ar trebui să renunțe să mai piardă din greutate!

Firește, nu vorbesc despre persoanele ale căror aspect se datorează bolii. Aceasta este o temă complet diferită. Scriu despre cei care nu pot refuza în niciun fel pizza sau alcoolul și despre cei care sunt obsedați de diete, iar oasele le ies deja afară.

1 – buzele
Priviți doar la fotografie și răspundeți dacă cineva o crede atractivă?

Văd constant reclame pentru serviciile de mărire a buzelor pe rețelele de socializare. Văd rezultate oribile când buzele frumoase au fost transformate în chestii chiar oribile.

Femeile cu buzele mici au într-adevăr nevoie de această procedură, cele care au buzele foarte subțiri sau un fel de asimetrie. Restul doar se răsfăță. Nu mai faceți asta. Aceste buze răsucite arată foarte oribil.

Sincer, nu am văzut vreo femeie care, după mărirea buzelor, să devină mai atrăgătoare și mai frumoasă.