TOP 15 tunsori care sunt la modă în acest an: orice doamnă de peste 40 de ani, cu părul mediu și subțire, ar trebui să le încerce !

Vârsta nu este o piedică pentru a arăta tânără și elegantă. După 40 de ani, doamnele își doresc în special să-și sublinieze demnitatea și să ascundă schimbările legate de vârstă. Stiliștii recomandă femeilor de această vârstă să aleagă tunsori anti-îmbătrânire cu lungimea parului predominant medie. Pentru părul subțire, această problemă este deosebit de relevantă.

În continuare îți vom prezenta 15 tunsori la modă, potrivite femeilor peste 40 de ani și celor cu păr mediu și subțire.

#1

Criterii importante în alegere unei tunsori după vârsta de 40 de ani

Înainte de a face o alegere, este necesar să determini criteriile pentru o tunsoare. Pentru femeile peste 40 de ani, stiliștii evidențiază următoarele puncte:

1. Forma tunsorii

Merită să eviți liniile geometrice prea evidente care sunt potrivite pentru o față cu un tip ideal și o piele uniformă. La vârsta de 40 de ani, ridurile feței încep să iasă mai puternic în evidență. Acestea, însă, pot fi acoperite cu grijă cu ajutorul șuvițelor care ies în evidență;

2. Bretonul

Cu siguranță se merită să optezi pentru un breton, deoarece va ascunde schimbările legate de vârstă de pe frunte. Dar este mai bine să eviți bretonul prea scurt și drept.

3. Evită vopsirea în culoarea oțelului

Femeilor peste 40 de ani nu li se recomandă să aleagă colorarea în culoarea oțelului. Acest lucru le va adăuga doar vârsta.

4. Concentrează-te pe volum.

Nu numai că va arăta frumos, dar și va face o femeie să arate cu mult mai tânără.

#2

#3

Cele mai bune tunsori pentru păr mediu și subțire pentru doamnele 40 +

Lungimea medie a părului și structura subțire a părului, îți va permite să experimentezi cu un număr destul de mare de tunsori elegante. În primul rând, trebuie să alegi o coafură care să poată crește volumul părului și să nu ia prea mult pentru aranjare.

#4

Bob alungit

Tunsoarea bob are o mulțime de variații. Coafura este realizată în funcție de fizicul femeii și de vârsta acesteia. Pentru doamnele după 40 de ani, varianta unui bob alungit este cea mai potrivită. Bob-ul va corecta trăsăturile feței, va adăuga volum părului subțire și va evidenția trăsăturile frumoase. Cu ajutorul unei perii rotunde obișnuite și a unui uscător de păr, obții o coafură la modă și spectaculoasă, perfectă pentru fiecare zi.

#5

Dacă alegi un breton alungit pentru tunsoarea de forma unui bob, poți obține imaginea unei femei romantice și ușor îndrăznețe. O astfel de tunsoare te va întineri. Șuvițele vor închide zonele problematice și îți vor permite să fii mereu în centrul atenției.

Tunsoarea de tip cascadă

Efectul de întinerire va fi garantat dacă vei alege o tunsoare de tip cascadă pentru părul mediu și subțire. Varianta clasică este încă la modă și este foarte populară în rândul doamnelor după 40 de ani. Tehnicile care sunt utilizate la tunsoarea cascadă sunt următoarele:

– tăiere zdrențuită;

–  gradarea;

– asimetria.

#6

Bretonul în cascadă va arăta mult mai bine într-o versiune alungită, dar doamnele își pot permite și o tunsoare mai scurtă. Astăzi, stiliștii le sugerează doamnelor după 40 de ani să combine următoarele tipuri de breton într-o tunsoare:

– bretonul drept absolut;
– un breton oblic excentric;
– zdrențuit;
– Scurt (dar nu prea scurt);
– alungit;
– rărit.

#7

Carre

Tunsoarea bob este deosebit de populară în rândul femeilor după 40 de ani cu păr subțire. Tunsoarea carre are și o mulțime de opțiuni, cu o tăiere zdrențuită sau dreaptă, cu breton de diverse tehnicui. În această situație, stilistul alege o tunsoare individuală, concentrându-se pe detalii luminoase și frumoase și ascunzând cu atenție imperfecțiunile apărute odată cu vârsta.

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Cel mai adesea, femeile cu fața ovală optează pentru un carre clasic, știind cât de șic iese imaginea. În această tunsoare, deseori se folosește subțierea și gradarea. Stratificarea este întotdeauna un succes pentru această tunsoare. Aceasta adăuga volum părului subțire.

#14

#15

Pentru femeile de peste 40 de ani, există o gamă largă de tunsori. Dar dacă ai un păr subțire și nu dorești să pierzi lungimea buclelor prea drastic, atunci ar trebui să acorzi atenție tunsorilor stratificate sau opțiunilor clasice. Asigură-te că părul tău își păstrează mereu aspectul modern și sănătos. Bretonul, de asemenea, te va întineri și îți va oferi un aspect proaspăt.

Poate ai dori să mai adaugi careva tipuri de tunsori acestei liste. Dacă mai cunoști și alte modele relevante pentru doamnele cu părul subțire, scrie-ne în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l salvezi și să-l distribui și prietenilor !