Top 12 trucuri: ce să îmbraci pentru a arăta mai slabă

Aproape orice femeie, oricât de frumoasă ar fi, va căuta întotdeauna să arate și mai bine. În acest articol, am selectat câteva trucuri pentru a vă face silueta optic mai subțire. Vă invităm să le cunoașteți.

Monocrom

O tehnică destul de simplă constă în realizarea unui set într-o schemă de culori. Drept urmare, hainele formează o linie verticală care întinde perfect silueta. În plus, monocromul de astăzi este una dintre tendințele principale ale modei.

Pantofi de culoarea pielii

În mod surprinzător, există pantofi care slăbesc. Aceștia cu vârful ascuțit sunt capabili să facă picioarele optic mai lungi și, prin urmare, arătați mai suplu. Mai mult, nu doar modelele cu toc stiletto au un efect similar, ci și modelele cu toc mic, stabil.

Pantaloni largi și tocuri

Care este avantajul pantalonilor evazați față de alte modele? Aceștia echilibrează perfect proporțiile fizicului și camuflează unele zone cu probleme, de exemplu, șoldurile prea voluminoase.

Accentuați partea de sus

Dacă porți cămăși, încearcă să le aranjezi mai jos, dar nu complet, ci parțial. De exemplu, lăsați partea din spate în zbor liber. Acest lucru va masca imperfecțiunile laterale, coapsele și fundul.

Rochie cu inserții

Dacă ai norocul să găsești o rochie cu panouri laterale în magazin, ești incredibil de norocoasă. Pur și simplu trebuie să fie în dulapul tău. Modelele cu inserții contrastante nu numai că elimină vizual o singură dimensiune, dar subliniază seducător curbele corpului feminin.

Haine înfoiate

 

Orice lucru înfoiat, larg este potrivit pentru armonia optică. Creează acea verticală magică care întinde silueta. Mai ales efectul WOW pe care îl veți obține într-o rochie cu folie, unde este prezentă pe tiv și pe corset.

Decolteu în V

Gâtul în V are, de asemenea, o proprietate interesantă de a întinde silueta, inclusiv gâtul, făcându-l și mai grațios. În plus, dacă alegi un top cu un decolteu seducător, doar acesta va atrage privirile altora, îndepărtându-te de posibilele zone cu probleme.

Blazer lung

Dacă nu sunteți mulțumită de silueta dvs., purtați o jachetă, de preferință o nuanță închisă, până la jumătatea coapsei. Dar, în niciun caz mai mare, nu ar trebui să se termine în cel mai voluminos loc.

Eșarfă

Lăsați să se aranjeze liber. Scopul nostru este să slăbim vizual. Prin urmare, aruncați doar accesoriul peste umeri, lăsați capetele să fie în zbor liber și să nu fie înfășurate în jurul gâtului.

Din motive de originalitate, puteți folosi o curea în talie, sub care puteți pune o eșarfă.

Linia A și partea superioară montată

Adu-ți silueta la forma de clepsidră. Pentru a face acest lucru, alegeți o fustă A-line și un top ajustat, dar nu prea strâns. Acest lucru va camufla șoldurile voluminoase, va evidenția talia și va face gâtul și pieptul mai expresive.

Principalul lucru este că, dacă purtați o fustă midi-lungime, acordați preferință pantofilor cu toc.

Simplitatea este perfectă

Nu este necesar să inventăm imagini complexe, simplitatea nu este mai puțin frumoasă și eficientă. Prin urmare, dacă alegeți o rochie într-un design clasic, cu siguranță nu veți greși. Experimentarea cu stiluri este în regulă, dar aveți grijă aici. Demne de atenție sunt modelele cu silueta A, carcasă și croi drept.

Accent

Dacă înveți să combini accesoriile și să le folosești pentru a abate ochii celorlalți de defectele figurii, ai succes garantat. Același lucru este valabil și pentru haine. De exemplu, aveți încheieturi delicate, fragile. Atunci, asigurați-vă că purtați o bluză cu mâneci 3/4. Sau dacă vă puteți lăuda cu sâni frumoși, de ce să nu purtați bluze cu decolteu? Desigur, în limitele decenței.