Toamna 2020: Stiliștii americani dictează aceste tendințe, femeilor corpolente

Femeile europene și cele americane au viziuni diferite față de vestimentația doamnelor cu câteva kilograme în plus. În acest subiect îți voi spune ce vestimentație recomandă stiliștii, femeilor americane, pentru această toamnă 2020. Toate tendințele le-au pus într-un bloc pe care ți-l prezentăm mai jos. Poți să te gândești dacă femeile noastre vor purta astfel de lucruri? Deci, să o luăm de la capăt.

Cizmele înalte

Sfatul blogului: “Alege o fustă din piele și cu o pereche de cizme potrivite – și va ieși perfect! O așa ținută de toamna va arăta senzațional orice a-i îmbrăca și deasupra.”

Rochia plisată
Sfatul  blogului: “O fustă plisată este un lucru indispensabil pentru toamnă, iar acest aspect se concentrează pe detalii. Cizmele strălucitoare și o geantă colorată adaugă un pic de grație.”

Pantaloni cu imprimeuri

Sfatul blogului: „Dacă te-ai săturat de combinația clasică de blugi de toamnă și un pulover, înlocuiește-l cu pantaloni colorați cu un imprimeu îndrăzneț”

Fusta-creion
Sfatul blogului: “O fustă de model creion este în vogă în acest sezon. Indiferent dacă alegi piele sau tricotaje, asorteaz-o cu o bluză ușor de îmbrăcat și vei arăta impecabil!”

Costumul cu pantaloni
Sfatul blogului: „Dacă nu ai pantaloni la costumul tău, îți recomand cu mare drag să obții unul în această toamnă. De fiecare dată când îl vei îmbrăca, vei simțiți că ești gata să ai lumea la picioare. Cu siguranță asta înseamnă o culoare strălucitoare, roz.”

Acestea sunt tendințele sezonului de toamnă 2020 pentru femeile care au câteva kilograme în plus. Indiferent de cât îți arată cântarul, trebuie să ai grijă de cum arăți și să te asortezi în funcție de lumea înconjurătoare.