Ținute moderne în stil boho, pentru femeile mai plinuțe de peste 50 de ani. Tu ai vrea să le încerci ?

Boho este un stil foarte interesant care se va potrivi femeilor ce iubesc să se îmbrace în afara standardelor. Este perfect pentru doamnele cu forme magnifice. Asta pentru că ținutele nu stau lipite pe corp, ceea ce îți va permite să ascunzi defectele siluetei.

În ținutele în stil boho, este imposibil să te amesteci cu mulțimea și să treci neobservată, prin urmare, alegând acest stil, trebuie să fii pregătită pentru că vei avea parte de o  atenție sporită din partea celorlalți.

Exemple de ținute în stil boho

#1

Setul este format din pantaloni cu o croială neobișnuită și o bluză. Pantalonii sunt albi și largi. În partea de jos există un dispozitiv de fixare cu trei nasturi, datorită căruia picioarele sunt îngustate. Bluza este de o nuanță frumoasă de roz. Aceasta are o croială dreaptă, cusută dintr-o țesătură ajurată.

Imaginea este completată de detalii nu mai puțin interesante. Este vorba despre eșarfa de culoarea albă deschisă în jurul gâtului, o clemă albă, cu care marginea bluzonului este ușor ridicată pe o parte. De asemenea, la completarea ținutei participă și pantofii comozi cu talpă groasă.

#2

Costum din in cu o croială neobișnuită. Setul este format din pantaloni largi și o tunică. Tunica este lungă, lejeră, cu mâneci largi. În centrul acesteia există o tăietură dreptunghiulară largă. Din interior, de-a lungul liniei de tăiere, este o parte detașabilă, prinsă cu nasturi, care este mult mai lungă decât tunica în sine. Imaginea este completată de un decor masiv din lemn pe un cordon lung.

#3

Un alt costum neobișnuit. De data aceasta este vorba despre un costum de culoarea albastru închis,  cu o suprafață foarte catifelată. Setul este format dintr-o pereche de pantaloni și o tunică, ambele elemente fiind largi. Un plus spectaculos acestei ținute îl redă o cravată pentru bărbați de culoarea gri- argintie și o pereche de adidași albi.

#4

Un set format dintr-o rochie și jachetă, arată foarte elegant. Rochia este de o culoare galbenă aprinsă, lejeră și ușor îngustată în jos. Jacheta este scurtă. Pe ambele mâneci există imprimeuri în formă de flori mari și galbene. Pentru a completa această imagine, se aleg pantofi de piele întoarsă de culoare neagră și o eșarfă ușoară și delicată de culoarea verde.

#5

Setul original în tonuri de albastru și roșu. Setul este format din pantaloni, o bluză și o vestă. Pantalonii sunt largi, îngustați de sus în jos. Acest set monocrom este completat de o vestă lungă și largă, cu glugă și buzunare mari. Detaliile care completează ținuta sunt adidașii de culoare roșie, cu talpă albă și o eșarfă de culoare roșie un pic mai deschisă, cu buline albe.

#6

O ținută mai puțin extravagantă, dar nu mai puțin interesantă, cu o fustă lungă și o jachetă. Fusta este într-o siluetă trapezoidală în carouri albe și albastre. Închizătoarea fustei este cu nasturi localizată în partea centrală din față.

Partea superioară a ansamblului este o jachetă albă cu o bandă elastică de-a lungul marginii inferioare. Jacheta stă lejer, model este cu mâneci scurte și glugă. Detaliile care completează ținuta sunt adidașii albi, o geantă roșie aprinsă și o batistă de gât în culorile albastru, roșu și alb.

#7

Un costum interesant de culoare gri. Modelul este format din pantaloni largi cu închidere în nasturi, în partea de jos a picioarelor și o tunică spectaculoasă. Tunica are două buzunare, decorate cu diverse imprimeuri în culori acromatice. Un element suplimentar care completează ținuta, este un cardigan gri împodobit cu dantelă delicată.

#8

Un set alcătuit din pantaloni și o tunică. Ambele elemente arată foarte neobișnuit. Pantalonii sunt albi, decorați cu buzunare mari. Tunica este croită în linie A și confecționată dintr-un material de culoarea roșie.

#9

Set neobișnuit format din pantaloni, rochie și cardigan. Pantalonii sunt negri, largi, cu nasturi în partea de jos a picioarelor. Rochia, la fel ca și pantalonii, este una largă, de culoarea galbenă, cu buzunare mari, cusute mult mai jos decât de obicei. Al treilea element este un cardigan scurt, ușor, din material negru, cu buline imprimate de diferite dimensiuni.

Dar tu pentru care dintre aceste ținute ai opta ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !