Te îmbătrânesc prematur: 5 tunsori care îmbătrânesc foarte mult femeile 50+

Pe măsură ce se apropie perioada de bătrânețe, multe femei își dau seama brusc că a sosit momentul să își schimbe imaginea. În același timp, fiecare, se străduiește să arate fresh, luminos și mai tânără. Cu multă atenție alegerea coafurii, poate oferi cu ușurință oricărui aspect o imagine mai tânără. În același timp, o tunsoare nepotrivită poate strica imaginea unei femei. În acest material vă arătăm 5 coafuri care cu siguranță îmbătrânesc prematuri o femeie după 50 de ani.

1.Cocul strâns 
Femeile mai în vârstă ar trebui să evite coafurile „de birou” și îmbrăcămintea de zi cu zi, deoarece evocă inevitabil imaginea unui șef strict care nu are nici o picătură de timp pentru un coafor sau un stilist bun. Adunarea părului într-un coc îi va sta bine decât fetelor tinere cu pielea perfectă, cu un oval perfect al faței și părul gros pe cap. În toate cazurile, această coafură va sublinia defectele abia vizibile, adăugând instantaneu câțiva ani proprietarului său.

2.Coafură cu împletitură
Un coc din împletitură este coafura perfectă pentru un elev de liceu. Suvițele împletite și strânse, în general, conferă imaginii unei femei mature o trivialitate, făcând-o plictisitoare și neinteresantă.

3.Coafură cu efect de păr umed și în spate neted
Prin îndepărtarea completă a părului și pieptănarea firelor pe spate, femeia își descoperă urechile, gâtul și își demonstrează pomeții. Dacă aceste părți ale feței nu sunt într-o formă perfectă, atunci o astfel de imagine vă va sublinia doar vârsta și nu va oferi  eleganță și îngrijire. Uneori, chiar și cele mai la modă accesorii nu pot salva o astfel de coafură.

4.Coafura anilor ’60
Din păcate, chiar dacă o femeie este capabilă să-și facă o coafură din anii 60, aceasta îi trădează vârsta. Bretonul așezat în mod deliberat creează un efect de păpușă și arată ridicol în cazul unei doamne mature.

5.Coafura în stilul pin-up
Cantitatea generoasă de ojă necesară pentru a crea o coafură retro pin-up creează oferă o strălucire stupidă și conferă coafurii o notă de naftalină veche de un secol. În același timp, firele de păr, strânse în cozi mari, fac ca doamna să arate ca o păpușă de porțelan de colecție dintr-un magazin de anticariat.