„Te ai pe tine!” – 10 fraze speciale pe care să le repeți zilnic, ca să-ți cunoști propria valoare!

Chiar și o femeie puternică și independentă are nevoie, din când în când, să se „încarce” cu niște fraze speciale, care să o ajute să își descopere propria feminitate.

Frumusețea, înțelepciunea, forța, tandrețea și rafinamentul unei femei vin din interior. Starea noastră interioară ne ajută să fim în armonie cu noi înșine și să creăm din noi persoana pe care dorim să o vedem. Este foarte important ca fiecare femeie să se „reîncarce” cu ajutorul frazelor speciale care o vor ajuta să devină o doamnă care, cu siguranță, își cunoaște propria valoare.

1.„Ești mai bună decât ceilalți”

Întotdeauna obișnuim să ne comparăm cu alți oameni și nu în folosul nostru. Spune-ți, că ești mai bună decât ceilalți și crede în propriile forțe și capacități.

2.„Nu ceda în fața dificultăților”

Chiar și în cea mai dificilă situație nu trebuie să lași mâinile în jos și să cedezi. Fiecare problemă și neplăcere este un pas mic spre scopul stabilit și spre un viitor fericit.

3.„Procedează așa, cum îți dorești tu”

Nu asculta criticile celor din jur, nu trăi pe placul cuiva și nu încerca să corespunzi părerilor altor oameni. Fă întotdeauna așa cum îți dictează inima și aceasta va fi unica decizie corectă.

4.„Totul se schimbă”

În viață, nu există doar perioade bune sau rele. Trebuie să fii pregătită pentru momentul când banda albă va fi schimbată de cea neagră, și invers.

5.„Totul îți va reuși”

Chiar dacă ești încrezută, că poți face orice – mai întâi de toate încearcă. În general, este bine să crezi în tine și în propriile forțe. Doar așa poți realiza ceva.

6.„Te ai pe tine”

Ține minte, că cel mai important este să ai încredere nu în alți oameni, ci în sine. Orice s-ar întâmpla, întotdeauna te ai pe tine în ajutor. Tu ești cea care te va consola, te va liniști și te va ajuta să soluționezi problema.

7.„Ești irepetabilă”

Anume din acest motiv trebuie să te accepți și să te iubești – începând cu virtuțile și calitățile tale pozitive și terminând cu toate neajunsurile pe care le ai.

8.„Cel care nu este alături de tine, nu te merită”

Sunt cele mai bune cuvinte pentru toate timpurile, mai ales, când ești rănită sau ofensată de oamenii apropiați. Cel care a plecat din viața ta și-a îndeplinit misiunea și de aceea te-a părăsit. Acceptă asta și fii recunoscătoare acelei persoane pentru tot ce ți-a oferit.

9.„Ești fericită aici și acum”

Nu în trecut, nu ieri și nu peste o lună. Viața ta și fericirea ta se întâmplă aici și acum. Este ceea ce te înconjoară, îți creează ziua, îți dăruiește impresii plăcute și te face să zâmbești. Cel mai important este să nu ratezi acest moment și să-l trăiești la maxim.

10.„Totul va fi bine”

Este indiscutabil, sută la sută verificat. Totul va fi bine, neapărat. Este suficient doar să crezi în asta.