Suntem cu toții bogați! Iată cum de fapt funcționează Legea Dăruirii în viață

Legea dăruirii

Această lege ar putea fi numită și Legea Oferirii și Primirii, fiindcă Universul funcționează datorită dinamicii schimbului.

Dăruirea și primirea sunt aspectele fluxului de energie din Univers. Prin dorința de a oferi ceea ce dorești să obții, tu permiți universului să-și manifeste bunăstarea în viața ta.

Nu există nimic, ce nu se află în mișcare. Corpul tău se află într-o mișcare continuă și face un schimb constant cu corpul universului; mintea ta interacționează dinamic cu mintea cosmică; energia ta este o expresie a energiei cosmice.

Fluxul vieții nu este altceva decât interacțiunea armonioasă a tuturor elementelor și forțelor care formează spațiul existenței.

Această interacțiune armonioasă a elementelor și forțelor din viața ta reflectă Legea Dăruiri. Întrucât corpul și mintea ta se află într-o stare de schimb dinamic constant cu Universul, încetarea circulației energetice ar fi similară cu oprirea circulației sângelui.

Odată ce sângele încetează să circule, acesta începe să se coaguleze și să-și piardă calitățile. De aceea, dacă dorești să ai parte de bunăstare și belșug în viața ta, trebuie să să dăruiești și să primești.

Banii sunt într-adevăr un simbol al energiei vitale pe care o schimbăm și pe care o folosim ca urmare a serviciului nostru către univers.

Cu alte cuvinte, banii sunt o „monedă” care reflectă mișcarea continuă a energiei.
Astfel, dacă oprim circulația banilor, dacă singurul nostru obiectiv este acumularea acestora – atunci, vom opri și fluxul de energie din viața noastră.

Pentru a menține fluxul de energie, trebuie să îi menținem circulația. Banii, ca un râu, trebuie să circule în mod constant, altfel încep să stagneze, să se coaguleze și să-și sufoce propria forță de viață.

Viaţa acestei forţe nu poate fi menţinută decât prin libera circulaţie a banilor.

Orice relație presupune o dăruire și primire continuă. Dăruirea dă naștere primirii, primirea dă naștere dăruirii.

De fapt, dăruirea și primirea sunt aspectele comune ale fluxului de energie din Univers. Și oprind fluxul unuia sau altuia, nu faci altceva decât să te opui inteligenței Universului.

Fiecare sămânță are potențialul de a crește mii de copaci. Dar sămânța nu trebuie lăsată în sac, ea trebuie să transmită în solul fertil informațiile conținute în ea. Datorită faptului că sămânța oferă potențialul din ea, energia sa invizibilă are o manifestare materială.

Cu cât dai mai mult, cu atât vei primi mai mult, pentru că vei menține circulația bunăstării universului în viața ta. De fapt, tot ceea ce are valoare, se înmulțește doar atunci când dăruiești.

Dacă nu se multiplică energia prin dăruire, atunci nu merită să dăruiești sau să primești ceva.

Dacă dăruiești ceva împotriva dorinţei tale reale, el va fi lipsit de energie. Altfel spus, intenţia care se ascunde în spatele dăruirii şi primirii are o importanţă vitală.

Cel mai important lucru în actul dăruirii și primirii este intenția.

În timp ce dăruieși și oferi, intenţia ta trebuie întotdeauna să te facă să te simți fericit, fiindcă anume fericirea e sursa vieții și de aceea ea generează creștere continuă.

Ceea ce se întoarce înapoi este direct proporţional cu intenţia necondiţionată de a dărui din inimă, dacă faci asta fără așteptări și din toată inima.

De aceea, de fiecare dacă când dăruiți ceva, trebuie să vă aflați într-o stare continuă de fericire, fiindcă energia care stă la baza acestui proces se va amplifica de nenumărate ori.

De fapt, e foarte simplu să aplici Legea dăruirii:

1. dacă dorești să primești bucurie, dăruiește bucurie altora;

2. dacă dorești iubire, învață să oferi iubire;

3. dacă dorești atenție și respect, învață-te să dăruiești atenție și respect;

4. dacă dorești prosperitate materială, ajută pe ceilalți să o obțină.

Cea mai simplă cale de a obține ceea ce îți dorești, constă în a-i ajuta pe alţii să obţină ceea ce doresc.

Dacă dorești să te bucuri de tot binele din viață, învață să-i binecuvântezi în tăcere pe cei din jur.

Chiar şi gândul de a dărui, de a binecuvânta sau rostirea unei simple rugăciuni, au puterea de a schimba viaţa celor din jur spre bine, inclusiv și pe a ta.

De ce întâmplă asta? Fiindcă noi nu suntem altceva decât o organizare de energii și informații sub forma vie a gândurilor, în acest univers gânditor. Iar gândurile noastre au puterea de a transforma lumea și totul ce conține ea.

Cea mai bună cale de a activa legea dăruirii este cea de a lua decizia ca, ori de câte ori interacționezi cu cineva, să-i dăruiești ceva.

Nu trebuie să fie neapărat ceva material; poate fi o simplă floare, un compliment sau o rugăciune. Acestea pot fi chiar: afecţiunea, atenţia, respectul, aprecierea şi iubirea. Ele sunt cele mai prețioase din toate lucrurile care le poți oferi și ele nu te costă absolut nimic.

Atunci când te vezi cu cineva, îi poți dori fericire, bucurie, un zâmbet sincer, o binecuvântare tăcută.

Ia simpla decizia să dăruiești din toată inima, oriunde te-ai afla, tuturor celor cu care te întâlnești în fiecare zi.

Poți dărui orice: o simplă floare, o felicitare, un compliment, o rugăciune.

Cu cât vei dărui mai mult, cu atât mai încrezător vei fi în funcționarea acestei legi.

Cu cât vei primi mai mult, cu atât mai mare va deveni capacitatea ta de a dărui.

Trebuie să știi că, noi, oamenii, suntem bogaţi în mod natural, fiindcă în realitate, nu ne lipsește nimic, noi avem posibilități infinite de a dărui tot ce e mai bun pe acest pământ.

De aceea, acceptă ideea că ești deja bogat, indiferent de ce cont bancar ai. Fiindcă adevărata sursă a bogăției este abilitatea ta de a fi fericit, de a iubi, de a răde, de a trăi în pace, armonie și înțelegere. Abilitatea de a crea aceste valori și a le oferi celor din jur.

Dacă vei urmări scopul să oferi lumii tot ce-i mai bun, restul lucrurilor vor veni de la sine și în viața ta.