Stilul tău de îmbrăcăminte, depinde foarte mult de caracterul tău: află ce ți s-ar potrivi anume ție !

Instrucțiuni de utilizare: citește mai întâi cu atenție fiecare dintre descrieri. Vă rugăm să rețineți că tipurile  nu au nimic de-a face cu împărțirea obișnuită a îmbrăcămintei în stiluri – feminin, sportiv, clasic sau militar. Apoi alege-l pe cel care crezi că ți se potrivește cel mai bine.

Iubitoarele de lucruri făcute la comandă

Ce poartă:  lucruri exclusiviste, lucruri care stau pe siluetă, subliniind punctele forte și ascunzând defectele, de obicei făcute la comandă de la stilistul „lor”.

Aceste femei iubesc să ajungă la capătul tuturor lucrurilor. Printre ele se numără o mulțime de perfecționiste, care reacționează dureros chiar și cele mai mici abateri de la ideal, mai ales când vine vorba de propriul aspect. Ele sunt încrezătoare că merită ce este mai bun și, de regulă, au mare succes în a-i convinge pe alții că au dreptate. Poate fi foarte dificil pentru bărbați cu ele, schemele clasice de curtat nu funcționează aici.

Aceste doamne nu se limitează niciodată la comunicări simple. Puțini oameni pot concura cu aceste femei. Luminoase, luxoase, extraordinare – dau impresia unor oameni cu o stimă de sine foarte ridicată, dar ceea ce pare a fi o oarecare aroganță este de fapt doar un fel de protecție pentru un suflet tandru de atacurile din exterior.

Fashionistele

Ce poartă:  must-have-urile sezonului, în timp ce verifică în mod regulat cu reviste glossy, „look-uri” celebrităților și reportaje de pe podiumuri.

Acestor doamne nu le este rușine să întârzie la o întâlnire sau să uite de o promisiune, dar vor arde de rușine dacă vor fi nevoite să apară în public în lucrurile pe care le-au purtat sezonul trecut. Femeile capricioase ale modei mai des decât altele se confruntă cu o problemă tipică feminină – există o mulțime de lucruri în garderobă, dar nu există absolut nimic de purtat. Dacă iubitoarele de ținute croite se tem cel mai mult să-și piardă individualitatea, atunci fashionistele se tem de șansa de a ieși din tendință.

„Victimele modei” fragile și efemere sunt de fapt mult mai puternice decât par la prima vedere – pentru că se antrenează constant! În gențile lor, oricât de mici ar fi, există întotdeauna loc pentru reviste lucioase foarte grele și chiar și cele mai alunecoase străzi nu le pot obliga să coboare de pe tocurile uluitoare la pământ. Aceste femei sunt foarte dependente de opiniile altor oameni, le pasă ce spun (sau chiar gândesc) alții despre ele.

Chiar dacă experimentează un fel de disconfort intern atunci când poartă haine haute couture, fashionistele vor prefera să-l ignore – în ciuda faptului că mai are un pic și poate ajunge la bolile psihosomatice. Apropo, în practică se dovedește că există beneficii de la „fashionistele”, pe care bărbații le tratează de obicei cu oarecare dispreț. La urma urmei, dacă o fană a hainelor moderne, înzestrată cu capacitatea de a-și vedea ținuta viitoare în întregime cu toate nuanțele, își începe propria afacere, șansele ei de succes sunt foarte mari.

Iubitoarele de experimente

Ce poartă:  fiecare poartă, alegând lucrurile în funcție de starea lor de spirit! Garderoba lor include bluze romantice, costume formale, rochii minimaliste, cizme brutale și fuste lejere, fluide, blugi versatili… lista este nesfârșită.

„O, femei, variabilitatea este numele tău!”, a scris odată William Shakespeare, fără să știe că el caracterizează femeile care își schimbă constant stilul, cu sau fără motiv. Iubitoarele de schimbare și de experimente sunt naturi creative. Adevărat, de fiecare dată când trebuie să aducă niște afaceri până la capăt, aceste fete trebuie să depună un efort asupra lor. Se aprind instantaneu cu idei noi: se aprind ca niște chibrituri și se sting la fel de repede, preferând ca altcineva să finalizeze munca pe care a început-o sau să ducă la bun sfârșit un nou proiect.

Apropo, această iluzie a noutății eterne poate reduce semnificativ șansele ca cel de lângă ea să o înșele. Un alt lucru este că uneori, pe aceste doamne nu le deranjează să adauge varietate vieții lor sexuale, fără să simtă remușcări după.

Fidele stilului său

Ce poartă:  întotdeauna la fel. Intrând în magazin cu bună intenție de a schimba imaginea, pleacă din el cu lucruri pe care le au deja. În garderoba lor, puteți găsi cu ușurință cinci pulovere gri care diferă unele de altele doar prin eticheta și compoziția țesăturii, șapte bluze de in alb (diferența de culoare a nasturilor este sesizabilă doar pentru un profesionist), o duzină de pantaloni negri clasici.

Fetele care nu își schimbă niciodată preferințele (și nu contează dacă este stil clasic sau boho), de regulă, se bazează pe stabilitate nu numai în haine. Ele iubesc soliditatea în orice și trăiesc adesea după motto-ul „Cea mai bună veste este absența oricărei știri”. Visele lor devin adesea realitate – pur și simplu pentru că visează la lucruri destul de accesibile și își stabilesc obiective realiste.

Uneori au o relație foarte dificilă cu lumea exterioară – până la urmă, aceste persoane sunt inițial sigure că lumea este un mediu ostil, de la care nu se poate aștepta nimic bun. În acest caz, ele sunt mereu în alertă – gata pentru orice problemă. Expresia „Ei bine, ți-am spus!” este unul dintre sloganurile lor. Acești oameni adoră să planifice, fie și doar pentru că le place să înțeleagă ce se întâmplă exact în viața lor aici și acum și cum va fi peste zece sau douăzeci de ani. Întrebarea preferată de HR, „Unde te vezi peste cinci ani?” este puțin probabil să-i încurce.

Care se îmbracă în întuneric

Fetele care nu acordă nicio atenție felului în care arată pierd foarte multe, deși nu își dau întotdeauna seama. Fie sunt prea pasionate de altceva și acest „ceva” le absoarbe toată energia. Sau nu sunt foarte încrezătoare în ele și în punctele lor forte – mai ales în puterea propriei influențe asupra jumătății puternice a umanității.

O astfel de atitudine față de aspectul cuiva poate indica, de asemenea, o „supradoză” de basme romantice la „Cenuşăreasa” în copilărie și adolescență. Din păcate, cei care folosesc hainele ca mijloc de mimă ar trebui să-și amintească că în viața obișnuită principiul „Cine va avea de gând să mă iubească, mă va accepta așa cum sunt” nu funcționează atât de des pe cât ne-am dori. Totuși, printre bărbați există mai mulți vânători care merg în căutarea unui obiect atrăgător decât arheologi răbdători care sunt gata să îndepărteze un strat cultural după altul din sufletul feminin, încercând să ajungă la fund. În orice caz, absența completă a accesoriilor și a bijuteriilor semnalează de obicei un eșec în sistemul stimei de sine.

Dar tu ce părere ai cu privire la aceste lucruri ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !