Stilul femeilor cu forme: 10 ținute care să te inspire în acest sezon!

Orice femeie își dorește să arate atractiv. Și această dorință este destul de realizabilă. Poți alege haine frumoase, indiferent de tipul de figură pe care îl ai. Moda pentru femeile plinuțe este foarte interesantă și diversă!

Combinații aprinse

Femeile plinuțe nu trebuie să se teamă de culorile aprinse și de combinațiile îndrăznețe, vara nu este timpul potrivit pentru lucrurile plictisitoare.

Blugii potriviți

Blugii de vară albaștri cu o lungime de 7/8 sunt o bază excelentă pentru a crea ansambluri interesante. Avantajul acestor pantaloni este că se potrivesc cu diferite bluze și modele de pantofi. Optează pentru topuri de culori deschise și suculente și nu uita de accesorii!

Combinarea stilurilor

Pentru a crea un ansamblu neobișnuit, poți încerca să combini lucruri din stiluri diferite. De exemplu, casual și clasic. Blugii drepți și un tricou cu imprimeu arată interesant în combinație cu un sacou tweed, pantofi cu toc și o poșetă clasică în nuanțe argintii.

Costumul roz 

Pot femeile supraponderale să poarte roz? De ce nu. Un costum elegant cu pantaloni într-o nuanță delicată de roz îți va face imaginea mai proaspătă. Asortează-l cu un top și sandale de culoare albă.

Nuanța saturată de albastru

Un costum de culoare albastră arată nu mai puțin impresionant. Stilul este apropiat de cel clasic: pantaloni drepți și sacou. Pentru ca imaginea ta să fie mai puțin formală, ar trebui să alegi un tricou alb cu imprimeu.

Rochia de vară

Femeilor cu silueta mai plinuță li se potrivesc perfect rochiile de vară cu lungimea până la gleznă. Un model cu decolteu atrăgător care lasă umerii deschiși este o alegere excelentă pentru o ieșire relaxantă.

Rochia dreaptă

Încă un model potrivit este rochia dreaptă cu o curelușă în zona taliei. Imprimeul geometric creează efectul de suplețe. Alege pantofi cu toc înalt, pentru ca picioarele tale să pară mai lungi.

Rochia cu volane

Volanele sunt un element foarte la modă în acest sezon. Prin urmare, merită să alegi o rochie decorată astfel de-a lungul poalelor. Un model cu imprimeu delicat arată foarte drăguț și potrivit pentru sezonul de vară.

Imprimeuri

Imprimeurile animale rămân a fi la fel de actuale. Cu toate acestea, merită să renunți la leopardul de care toți s-au plictisit și să alegi un model mai interesant, de exemplu în culoarea pielii de șarpe.

Rochia din catifea

Rochia de catifea poate fi purtată nu numai seara, ci și după-amiază. Pentru asta, ar trebui să o asortezi cu o geacă din piele. Acest detaliu neutraliza puțin solemnitatea ținutei.