Aceste 7 lucruri nu trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei!

Francezii spun că singurul lucru care lipsește din geanta unei femei este ordinea. Așa să fie sau nu, doar bunul Dumnezeu știe. Un lucru e cert, indiferent de cât de multe lucruri păstrezi în poșetă, ele trebuie să fie utile. Prin urmare, astăzi vom discuta despre 7 lucruri indispensabile din geanta fiecărei femei, fără de care acest accesoriu este de neconceput.

7 lucruri pe care ar trebui să le ai în geantă

#1. Parfumul

Știai că mirosul este cel mai vechi din toate cele 5 simțuri și creează cele mai durabile asocieri? Pe lângă faptul că se cuvine ca o femeie să miroase plăcut, parfumul transmite mesaje, reflectă individualitatea femeii, influențează starea de spirit a ei, dar și a celor care o înconjoară. Prin urmare, un flacon cu aroma preferată trebuie să fie întotdeauna la îndemână.

#2. Setul cosmetic de bază

De ce îți mai trebuie o poșetă, dacă nu pentru cosmetice? Vrem sa nu vrem, setul cosmetic este un element indispensabil pentru aspectul unei femei contemporane. Viața este imprevizibilă, iar femeile sunt hiper emoționale. Dacă te plouă, îți dau lacrimele sau ai un rendez-vous spontan, ce faci fără cosmeticele de bază? Doar nu le vei păstra în buzunare.

#3. Dropsuri sau gumă de mestecat cu aromă de mentă

Indiferent de context, respirația proaspătă este esențială pentru confortul emoțional al unei persoane, dar și a celor din jur. Mirosul poate strica toată impresia despre o femeie și deseori această impresie este iremediabilă. Asocierele olfactive sunt rezistente în timp și dacă nu vrei să tragi rușinea, mai bine să ai un plan de rezervă pentru zilele când mirosul neplăcut din gură te ia pe nepregătite.

#4. Șervețele umede și uscate

Astea trebuie tuturor, se vând la fiecare colț, dar toată lumea duce lipsă de ele. De ce? Pentru că la prima vedere sunt inutile. Dar ori de câte ori apare o situație imprevizibilă, se dovedesc absolut necesare. Un pantof stropit de noroi, o hemoragie nazală, lipsa dezinfectantului în tramvai – șervețele umede te pot scoate basma curată din cele mai diverse situații.

#5. Oglindă, oglinjoară

Nici o cameră frontală de la telefon nu va înlocui farmecul și naturalețea unei simple oglinzi. Acesta este un must-have al fiecărei poșete. Punct.

#6. Șervețele matifiante

Aceste șervețele absorb excesul de sebum de pe ten, previn apariția imperfecțiunilor și sunt de neprețuit, mai ales vara. Nu costă un pumn de bani, îți ajung pe o lună, în schimb vei fi sigură în frumusețea tenului tău.

#7. Cremă hidratantă pentru mâini

Dacă în sezonul cald e bine să te înarmezi cu șervețele umede și matifiante, cu ce să înfrunți iarna? Cu o cremă hidratantă pentru mâini, bineînțeles. Pielea mâinilor are de suferit în perioada rece a anului și mai mult ca oricând are nevoie de grijă și susținere din partea ta.

Citește și: Femeia bogată se îmbracă laconic: 24 de ținute simple ca să arăți nobilă și stilată!