Simplu, dar cu gust: 7 idei care îți vor face bucătăria frumoasă!

Să știi că pentru a avea o bucătărie practică, confortabilă și stilată nu ai nevoie de un design scump. Confortul este dat de detalii. Detaliu cu detaliu bucătăria devine frumoasă. Iată 7 detalii care vor adăuga un farmec nemaipomenit bucătăriei tale.

Idei amenajare bucătărie modernă

Dacă îți place să gătești zilnic, cu siguranță ai multe condimente în bucătărie. Condimentele adaugă aromă mâncării și culoare bucătăriei. Mai ales dacă sunt grupate în felul următor.

Dacă nu ai bani pentru renovarea bucătăriei, decorează interiorul cu vase care să iasă în evidență. Un bol pentru fructe, o carafă cu apă, o tavă cu pahare sau o simplă vază cu flori, care să-ți facă ștrengar din ochi atunci când intri în bucătărie.

Chiar și un element nesemnificativ precum un fund pentru farfurii poate schimba stilul bucătăriei tale. Și nu-i neapărat să fie de aur. Și nici măcar de argint. Astăzi e la modă simplitatea și stilul minimalist.

Și nu uita de flori. Florile vor da un colorit irepetabil bucătăriei tale și o vor face mai vie. În bucătărie poți opta atât pentru aranjamente florale, cât și pentru compoziții în stil minimalist.

În ceea ce privește vesela, care tot face parte din interior – modelele ceramice monocromatice, formele neobișnuite și desenele originale vor transforma complet atmosfera din locuința ta.

Iluminarea este foarte importantă. De aceea, în bucătărie trebuie să existe mai multe surse de lumină: deasupra chiuvetei, deasupra mesei de lucru și deasupra sufrageriei. Și nu uita că suprafețele netede și strălucitoare împrospătează interiorul și-l fac vizual mai larg.

Renovarea bucătăriei este întotdeauna costisitoare. La urma urmei, chiar și mobilierul standard costă un pumn de bani. Și e păcat dacă rezultatul acestui efort financiar va fi banal și plictisitor. Mai ales că există o sumedenie de soluții simple, care nu costă mulți bani, dar îți fac bucătăria să arate spectaculos.