Simplu, dar cu gust: 10 idei care îți vor face bucătăria frumoasă!

Să știi că pentru a avea o bucătărie practică, confortabilă și stilată nu ai nevoie de un design scump. Confortul este dat de detalii. Detaliu cu detaliu bucătăria devine frumoasă. Iată 10 detalii care vor adăuga un farmec nemaipomenit bucătăriei tale.

Idei amenajare bucătărie modernă

1. Dacă nu ai bani pentru renovarea bucătăriei, decorează blatul cu elemente neobișnuite, care transformă atmosfera din interior. De exemplu, cu talgere din trunchi de copac, care pot fi făcute de sine stătător.

2. Indiferent de formă, lemnul întotdeauna dă bine. Nu uita că astăzi e la modă minimalismul și practica eco.

3. Construcțiile din lemn vor readuce ordinea și confortul în bucătăria ta. Ordinea este importantă pentru că ajută la găsirea echilibrului emoțional.

4. Chiar și o tavă de piatră poate schimba atmosfera din bucătăria ta. Aceasta îți poate fi de ajutor la organizarea condimentelor, fructelor, tacâmurilor și poate lua diferite forme.

5. Ordinea și minimalismul întotdeauna dau bine. Nimic nu arată mai scump și mai elegant decât ordinea în bucătărie.

6. Spațiile mici sunt o adevărată provocare în ceea ce privește amenajarea. Sunt un veșnic compromis. Spațiul nu poate fi extins, în schimb poate fi optimizat. Iar optimizarea poate fi elegantă.

7. Nu ai nevoie de mulți bani pentru a organiza spațiul din bucătăria ta.

8. Un coș împletit din răchită se poate transforma într-un element inedit de decor, care nu numai că organizează spațiul în bucătărie, ci și transformă atmosfera din interior. O face mai casnică, mai cordială.

9. Chiar și un element nesemnificativ precum un fund pentru farfurii poate arăta elegant cu un decor corespunzător.

10. Dacă nu știi ce stil să alegi. Alege country. Stilul country înseamnă tonuri deschise și confort. Talgerele și tacâmurile în stil country vor schimba atmosfera spre bine. Într-o astfel de bucătărie te vei întoarce de fiecare dată cu plăcere.

11. Pentru a-i da bucătăriei un aspect stilat și contemporan, folosește o tablă. Ea poate fi ancorată chiar de ușa dulapului de bucătărie sau poate fi desenată pe unul dintre pereți.