Simplu, dar cu gust: 10 idei care îți vor face apartamentul mai confortabil!

Majoritatea persoanelor habar nu au despre cât de puțin trebuie pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în casă. Astăzi te vom învăța cum să faci acest lucru și cum să transformi locuința ta într-un loc confortabil și plăcut, în care să revii de fiecare dată cu cea mai sinceră și îmbietoare plăcere.

Idei amenajare apartament

1. Dacă ești mai petrecăreț de fire și nu trece nicio sărbătoare fără ca vinul să fie la putere în casa ta, atunci cu siguranță vei avea nevoie de un astfel de raft.

2. Iar dacă îți place să muncești și nu te desparți de laptop nici măcar acasă, amenajează biroul la colț, ca să-ți fie mai comod să lucrezi.

3. Iar dacă sunteți mulți, și aveți mulți pantofi, și nu știți ce să faceți cu ei, achiziționează un puf, care să fie și practic și stilat în același timp.

4. Cel mai important accesoriu masculin merită un tratament aparte. De aceea, garderoba ta are nevoie de un suport pentru cravate.

5. Eleganța trebuie să meargă braț la braț cu spiritul practic. De aceea, un raft neobișnuit va fi întotdeauna binevenit pe peretele tău.

6. Iarna a trecut, iar în fotbal începe mult așteptata primăvară europeană. Prin urmare, iată o soluție uimitoare pentru amatorii de fotbal și bere.

7. Dacă ușa se deschide și se închide necontrolat, nu îți rămâne decât să o fixezi în acest fel. Simplu, practic, stilat.

8. Acest calendar arată original, dar ceea ce contează cu adevărat, este că nu se termină niciodată.

9. De regulă, holul ocupă puțin spațiu, de aceea, caută produse ergonomice pentru amenajarea lui – scaune pliabile, rafturi suspendate, pufuri cu spațiu de depozitare, rafturi pliabile pentru încălțăminte. Cuierele care îmbină mai multe funcții simultan vor face holul mai spațios.

10. Și nu uita de confortul din baie.

11. Și baia merită să arate neobișnuit.

12. Iată un bec neobișnuit pentru baie.