Și-a găsit parfumul ce o definește: 15 reguli ale femeii fatale

Să arăți mereu bine și să fii atrăgătoare este o muncă grea. Pentru ca această misiune să fie posibilă pentru tine ia aminte de aceste 15 reguli ale femeilor fatale.

1. Spală-te întotdeauna înainte de culcare. Oboseala nu este un argument. Altfel pielea ta riscă să devină plină de riduri, coșuri și pori dilatați.

2. Nu-ți fie lene să abordezi îngrijirea tenului complex. Pe lângă creme, măști și alte proceduri, nu uita de importanța somnului, alimentației corecte și a plimbărilor în aer liber.

3. Ai grijă neapărat de mâini și unghii. Nu contează ce culoare, formă sau design al unghiilor vei alege, ele trebuie să fie întotdeauna îngrijite.

4. Găsește-ți aroma potrivită. Identifică un parfum după care vei putea fi recunoscută de către cei din jur. Astfel o să-ți definitivezi personalitatea și o să te redescoperi.

5. Practică sportul. Mergi la sala de forță de 2-3 pe săptămână și nu uita la final să faci exerciții de întindere.

6. Înainte de dejun nu uita de 2 pahare cu apă. După 20 de minute poți mânca ceva sănătos, care îți va asigura energia pentru cel puțin jumătate de zi.

7. Nu bea apă timp de 40 de minute după masă. Acest obicei va preveni senzația de greu la stomac.

8. Încearcă să mănânci des și puțin. Perfect este să ai 5 mese, la o distanță de 3 ore.

9. Nu mănânca nimic cu 3-4 ore înainte de culcare.

10. Mestecă încet și bine mâncarea. Vei mânca mai puțin, iar metabolismul va lucra mai eficient.

11. Ucigașii tăi sunt: salamurile, chipsurile, maioneza, fast-food-ul, țigările și alcoolul. Uită de cele enumerate, dacă vrei să arăți bine.

12. Împrietenește-te cu apa. Bea câte un pahar la fiecare oră.

13. Renunță la pâine, oricare ar fi ea.

14. Dacă ceai, atunci verde. Două cești pe zi îți vor asigura doza necesară de curățire și liniștire.

15. Dușul de contrast – are numeroase beneficii pentru organism: îmbunătățește fluxul de sânge, metabolismul, luptă cu celulita și îți oferă un aspect sănătos.