Sfaturile stiliștilor: scapă de aceste 8 lucruri din garderoba ta pentru a avea mereu ținute fenomenale !

Fiecare femeie trebuie să-și revizuiască periodic garderoba. Acest lucru îți va permite să păstrezi garderoba în ordine și să nu acumulezi o mulțime de lucruri inutile în ea. Eliminarea în timp util a hainelor învechite și pierdute va avea un efect pozitiv asupra imaginilor tale. La urma urmei, nu vor fi lucruri în dulap care să-ți strice ținutele.

1. Blugi cu găuri

Tendința pentru găuri a dispărut, dar mulți sunt atât de obișnuiți cu acest decor, încât categoric nu vor să-și ia rămas bun de la el. Și dacă prezența găurilor în aspectul de vară poate fi explicată prin faptul că găurile asigură „ventilație”, atunci purtarea blugilor rupți toamna și iarna cu siguranță nu se merită.

Genunchii ieșiți din blugi și înroșiți de frig, nu vor decora imaginea. Blugii cu găuri purtați peste colanți nu vor arăta bine, indiferent de culoarea acestora din urmă.

2. Rochii tricotate din material fin

Rochiile tricotate sunt lucrul perfect pentru toamnă. Atunci nu ar trebui să fie modele dintr-o țesătură tricotată subțire, care subliniază defectele figurii într-un mod extrem de dezavantajos.

Mai ales dacă această rochie este îngustă, un astfel de model poate transforma silueta într-un fel de omidă. Alege rochii din tricotaje groase, care arată mai modern.

3. Pulover cu umerii dezgoliți

Dacă în urmă cu câțiva ani ai cedat tentației de a cumpăra un articol la modă la acea vreme și ai cumpărat totuși un pulover fără umăr, atunci acum, este timpul să scapi de el.

Acest pulover este extrem de inconfortabil de purtat. Poți sta frumos în el, dar este problematic să te miști în el, mai ales că va fi dificil să ridici mâinile. În plus, un pulover cu umerii goi nu este potrivit pentru nimeni și nu poți numi un lucru practic: de ce să porți un pulover cald și să-ți dezgolești umerii în același timp?

4. Palton cu mânecile în trei sferturi

Acest articol vestimentar, ca și puloverul descris mai sus, arată spectaculos, dar nu îl poți numi confortabil. Se presupune că o astfel de haină va fi purtată cu mănuși lungi, dar, în practică, nimeni nu vrea cu adevărat să poarte mănuși tot timpul.

În plus, o haină cu mâneci scurte este un obiect care a ieșit din modă, așa că este mai bine să scapi de el.

5. Tricouri și hanorace cu imprimeuri pentru „copii”.

Dacă ești o doamnă adultă, atunci este puțin probabil că imaginea ta va fi decorată de un tricou cu imaginea unei păpuși LOL sau a personajelor „Patrula cățelușilor”. Astfel de imprimeuri „copilărești” nu întineresc, ci fac imaginea oarecum prostească.

De asemenea, ar trebui să acorzi o atenție deosebită imprimeurilor cu inscripții. Uneori textul nu este destul de decent sau sfidător. Adesea, astfel de inscripții sunt făcute într-o limbă străină, dar este totuși mai bine să încerci să traduci pentru a nu arăta ridicol mai târziu.

6. Cămăși strâmte

Dacă încă nu ai aruncat cămășile care îți îmbrățișează corpul ca pe o a doua piele, acum este momentul să o faci.

O astfel de siluetă pare irelevantă. Iar hainele de modă veche te fac să arăți bătrână.

7. Strasuri

Lucrurile de zi cu zi împânzite cu strasuri arată foarte ieftin și fără gust. Mai ales dacă aceste strasuri sunt mari. Dacă mai ai o bluză sau o rochie asemănătoare prin dulap, aruncă-o fără nicio milă.

Este mai bine să alegi un model dintr-o țesătură cu un luciu de satin și să îl combini cu haine cu o textură diferită. Atunci imaginea va fi relevantă.

8. Lucrurile care și-au pierdut aspectul atrăgător

Cu siguranță în dulapul tău sunt lucruri care și-au pierdut aspectul atrăgător – tricouri întinse, tricotaje acoperite cu bobine, o fustă cu pată etc.

Mulți oameni pun deoparte hainele care și-au pierdut aspectul prezentabil, pentru a le purta acasă. Nu este cea mai bună alegere. Oare nu meriți să arăți frumos și atrăgător și acasă? Cumpără-ți haine speciale de casă. Acum alegerea este foarte diversă, poți găsi o opțiune pentru fiecare gust.

Tu ce părere ai despre aceste articole vestimentare ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !