Seducătoare și irezistibile: 6 tunsori moderne și voluminoase pentru părul de lungime medie

Nu sunt atât de multe femei care se pot lăuda cu părul bogat. Majoritatea femeilor au fost înzestrate de la natură cu un păr subțire. Și trebuie să sufere în fiecare zi cu coafarea pentru a adăuga măcar puțin volum părului lor. Dar există tunsori care fac vizual părul mai voluminos și mai des.

Karre

Cea mai bună opțiune ar fi versiunea clasică a acestei tunsori sau carre „pe picior”. Pentru a crește densitatea șuvițelor, trebuie să faci un carre cu o tăietură uniformă. Atunci capetele vor arăta mai vii și mai strălucitoare. Poți face coafare sau bucle pe această tunsoare. Această tehnică va adăuga volum coafurii. Și pentru o strălucire sănătoasă, poți opta pentru procedura de laminare a părului.

Bob

Cu această tunsoare, poți obține un volum bazal uimitor. Pentru a condimenta imaginea, ar trebui să folosești asimetria, atunci când părul este mai lung pe o parte. Un bob alungit este, de asemenea, popular, atunci când firele de păr din față sunt mai lungi decât partea din spate a capului. Versiunea clasică a acestei tunsori va fi, de asemenea, o soluție excelentă.

Cascadă

Această coafură este preferată de fashioniste. Datorită acesteia, poți crea volum vizual și splendoare. O tunsoare în cascadă ușor dezordonată arată interesantă atunci când există o ușoară mizerie pe cap.

Tunsoarea șapcă

Poate părea că o șapcă este o tunsoare strictă și prea simplă. Dar, în ciuda simplității, adaugă perfect volum părului. Și dacă o combini cu o metodă de colorare inedită, ea va arăta pur și simplu fenomenal.

Aurora

O caracteristică a acestei coafuri este că părul din vârf este foarte scurt, mai scurt decât restul părului. Dar fetele dolofane trebuie să fie mai atente cu această tunsoare. Face fața să pară mai plină.

Rapsodie

Această tunsoare oferă un volum mare părului de la rădăcini până la vârfuri. Arată bine atât pe părul drept, cât și pe cel ondulat. Și dacă îi adaugi breton, va fi în general excelent.

După cum ai constatat în acest articol, doamnele cu un păr subțire nu ar trebui să fie supărate din cauza lipsei volumului. La urma urmei, mâinile pricepute ale unui coafor sunt capabile să facă minuni.

Dar ție care dintre aceste articole și-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !