Secretul slăbitului: 4 vedete, care au slăbit până la 50 de kilograme

Ei bine, cine nu visează să slăbească cu câteva dimensiuni? Există femei a căror greutate are nevoie de mult efort pentru a fi dat jos … Dacă sunteți una dintre ele și credeți că realizarea formelor ideale este ceva din tărâmul fanteziei, priviți mai degrabă la aceste vedete! Ele sunt dovada vie că totul este posibil, desigur, dacă vrei cu adevărat.

Mariah Carey –Minus 50 kg

Cântăreața luptă constant cu supra-ponderalitatea. Kilogramele în plus se prind literalmente de ea cu viteza luminii, imediat ce se relaxează ușor și dă frâu liber preferințelor sale gustative – dulciuri și fast-food. Cu ceva timp în urmă, vedeta a atins o cifră record pentru ea însăși – cântarul arăta 120 kg! Acest lucru a îngrijorat-o nu numai pe artistă, ci și pe medici, care au dat alarma. La urma urmei, un astfel de exces de greutate are un efect negativ asupra sănătății.

Mariah a decis să înceapă o metodă radicală: s-a adresat celui mai bun chirurg de la una din clinicile din Beverly Hills pentru ajutor ca să-i micșoreze stomacul. Această operație a dat un rezultat rapid, dar cântăreața nu s-a oprit aici. Ea și-a implimentat și o dietă, mai exact, a început să adere la o dietă proteică și a renunțat complet la zahăr. Potrivit cântăreței, această decizie a fost ușor de luat, dar foarte greu de executat. Dar a făcut-o și a slăbit mai mult de 50 kg într-un an!

Polina Gagarina-Minus 15 kg

Dacă o comparăm pe Polina din vremea „Fabricii Stelelor” și acea femeie zveltă care este astăzi la televizor, este ca doi oameni complet diferiți.

Cântăreața nu numai că s-a transformat dintr-o femeie cu părul brun creț într-o blondă, dar a născut doi copii și a devenit mai subțire cu mai multe dimensiuni. Acum, Polina postează în mod regulat pe Instagram videoclipuri ale antrenamentelor sale cu un antrenor personal, care vine la ea acasă. Într-un interviu, vedeta a recunoscut că de fapt nu-i place să se miște. Cu o plăcere mult mai mare, stătea acasă pe canapea toată ziua. Cântăreața mănâncă în porții mici, respingând complet făina, dulcele și săratul. Dimineața și seara – numai proteine ​​(brânză de vaci, chefir sau piept fiert).

Janet Jackson-Minus 50 kg

În tinerețe, Janet a mâncat orice și nu s-a îngrășat. Metabolismul a funcționat ca un ceas. Dar odată cu vârsta, situația s-a schimbat. În timpul sarcinii, cântăreața s-a îngrășat 45 kg, iar după nașterea fiului ei, nu a putut scăpa de surplus, foarte mult timp. Acest lucru a afectat relația ei cu soțul ei miliardar din Qatar și a dus la divorț.

Depresia și stresul au început să persiste la Jackson. Când artista și-a dat seama că situația era îngrozitoare și săgeata cântarului a atins un punct critic, a angajat o echipă de profesioniști – antrenorul ei a fost Pauletta Sibliss, care a început să ducă vedeta, de cinci ori pe săptămână la sala de sport, iar nutriționistul David Allen a dezvoltat o dietă echilibrată specială pentru 1250 de calorii pe zi, eliminând zahărul, sarea, produsele din făină, alcoolul. Drept urmare, cântăreața a revenit în cea mai bună formă.

Jennifer Hudson-Minus 36 kg

Și iată o altă femeie, care nu a fost niciodată slabă. Mai mult, în timpul sarcinii, ea a adăugat câteva zeci de kilograme în plus, la greutatea ei.

La un interviu cu Oprah Winfrey, actrița a venit considerabil mai subțire, așa că prezentatorul TV nu a putut să nu-i ceară să dezvăluie secretul transformării. Totul s-a dovedit a fi elementar: în primul rând, Hudson petrece orice minut liber pe bandă sau în coardă. În al doilea rând, a început să mănânce conform sistemului Weight Watcher, unde baza dietei este peștele cu conținut scăzut de grăsimi, pui, curcan, salată, nuci, fructe uscate, suc de afine. Actrița a trebuit să-și reorganizeze garderoba, deoarece toate hainele erau prea mari pentru ea.