Secretul pozelor reușite: 6 Trucuri de la un fotograf profesionist!

Probabil, nu există un astfel de om în lume care ar fi mulțumit de fiecare fotografie a sa. Mulți dintre noi se simt intimidați atunci când văd o cameră de fotografiat, devin reținuți și se comportă nefiresc… Totuși, problema aceasta poate fi soluționată, și mult mai simplu decât crezi!

Iată câteva sfaturi de la un fotograf profesionist. Urmează-le și vei arăta excelent în fiecare fotografie!

1.Ia o poziție liberă și relaxează-te

Nu te forța. Fii relaxată și naturală, stai liberă și nu arăta de parcă ai fi legată. Atitudinea are o mare importanță, de aceea trebuie să fii tu însăți și să te simți confortabil.

2.Întoarce-te la un sfert de cameră

Găsește-și unghiul care te pune în valoare cel mai bine. Dacă faci o fotografie în care stai jos, camera ar trebui să fie la nivelul feței tale sau puțin mai sus, în niciun caz sub nivelul bărbiei!

3.Ai grijă la mâini

Este bine să pui mâinile pe șolduri pentru că acest truc accentuează talia și o fac să arate mai subțire. Acest lucru, de asemenea, dă impresia unei posturi naturale.

4.Înclină ușor un umăr

Exersează un pic în fața oglinzii, poate că te vei simți puțin ciudat, dar pentru a căpăta încredere și a găsi cele mai bune poziții ar trebui să exersezi din când în când.

5.Și poziția picioarelor contează

Ai grijă la siluetă ca să arăți bine în fotografiile făcute de departe. Evită să îți tragi abdomenul, deoarece disconfortul cauzat este vizibil atât în postura ta, cât și în expresia feței.

6.Înclină ușor capul și zâmbește! 

Zâmbește subtil, dar nu cu gura larg deschisă. Arcuiește puțin buzele și fă o privire misterioasă. Așa vei arăta mai naturală și mai feminină. Fii atentă, zâmbetul nu trebuie să fie forțat, ci cât se poate de sincer și firesc.