Secretele Sophiei Loren: cum să purtăm blugi și să nu arătăm ieftin

Blugii pot face minuni cu silueta noastră – ne fac coapsele mai rotunde, iar picioarele mai subțiri și mai atragătoare. În plus, este o haină confortabilă pentru toate situațiile din viață.

Sophia Loren spunea: „Pentru ca să fii cu adevărat frumoasă, trebuie să-ți găsești blugii perfecți”. Iar femeile după 50 de ani trebuie să fie cele mai atente în acest sens.

Talie înaltă sau joasă?

Pentru femeile 50+, blugii cu talie joasă nu sunt recomandați. Alege varianta standard în ceea ce privește înălțimea taliei, astfel încât burta să nu iasă în evidență, iar coapsele să arate bine.

Model

Deși la modă sunt blugii skinny, aceștia nu sunt recomandați pentru doamnele mature. Găsește niște blugi drepți, de mărime potrivită. Dacă ești înaltă, poți opta și pentru blugii evazați.

Boyfriend

Acest model de blugi se potrivește foarte bine femeilor 50+. Condiția este să nu optezi pentru cei cu rupturi. Blugii boyfriend sunt o metodă excelentă de a ascunde imperfecțiunile.

Fără decorații

Inscripțiile, inserțiile sau alte decorații pe blugi nu mai sunt potrivite după o anumită vârstă, la fel ca și rupturile sau rosăturile. Optează pentru blugii clasici albaștri sau negri.

Important

Pentru ca blugii să nu fie în desonanță cu întreaga ținută, alege blugii cei mai simpli. În sezonul rece, optează pentru blugii de nuanțe mai închise, iar vara, alege-i pe cei de un albastru deschis ca cerul sau alb imaculat.

De asemenea, nu te teme să porți bluzițe de culori aprinse cu blugii clasici, acestea nu sunt interzise, dacă le asortezi cum trebuie și nu exagerezi cu accentele.