Schimbă-ți imediat garderoba! Care haine ne fac NEfericiți?

Ținutele, ca și orice lucru, au propria lor energie, care poate afecta bunăstarea celui care le poartă și evenimentele care i se întâmplă. Potrivit Feng Shui, fiecare lucru pe care îl folosim ne influențează energia, sănătatea și prosperitatea. Cu cât un articol este folosit mai des, cu atât mai mult acesta ne poate schimba viața. Dar ce ar putea fi mai aproape de corp decât hainele pe care le purtăm zi de zi?
O pereche de blugi preferată, un tricou sau o rochie de seară cochetă pot să ne aducă fie noroc, fie ghinion. Pentru a evita influența negativă a hainelor asupra noastră, merită să cunoaștem care sunt acele piese vestimentare, care ne fură din energia noastră pozitivă.

Haine rupte, vechi, străine


În dulapul chiar și al unei fashioniste impecabile, se găsesc cu siguranță, pantalonii săi de trening preferați cu genunchii întinși, un tricou care și-a pierdut imprimeul din cauza spălării frecvente sau un pulover ușor găurit, dar atât de moale 🙂 Aceste lucruri oferă confort, dar experții Feng Shui sunt siguri de un lucru: acestea fură din energia pozitivă a persoaneii care le îmbracă.


Fă un audit în dulap și scapă de toate articolele vestimentare care și-au pierdut din farmec. Într-adevăr, bunăstarea financiară se poate scurge prin găurile lucrurilor, iar detergentul din mașina de spălat poate înlătura nu doar petele, ci și norocul tău.

Haine și accesorii din materiale artificiale


Știința bunăstării se bazează pe interacțiunea energiilor: foc, apă, pământ și aer. Atunci când porți haine din material artificial (poliester, nailon, viscoză), fluxul forțelor naturale este împiedicat. Maeștrii Feng Shui cred că astfel de haine interferează cu circulația energiei Qi și, prin urmare, îți fură norocul și sănătatea.

Îmbrăcăminte strâmtă și incomodă
Costumele istorice ale aproape tuturor popoarelor lumii sunt similare într-un singur lucru – sunt largi și nu împiedică mișcarea. Fie că este vorba de o ie tradițională, un kimono japonez, un sari indian, toate sunt de-a dreptul comode. Totuși, moda este nemiloasă, iar căutarea idealului ne face să alegem ținute incomode, blugi și fuste, rochii și uneori chiar corsete extrem de strâmte.


Desigur, acestea nu afectează sănătatea în cel mai bun mod, dar, potrivit maeștrilor Feng Shui, te privează și de energie. Înlocuiește lucrurile incomode cu cele în care te simți confortabil și vei observa că vei fi plin de energie până seara, capul va înceta să te mai doară, iar bărbații vor încep brusc să-ți facă complimente.

Culoarea hainelor

Îți place total black? Acest lucru este de înțeles, deoarece ținutele de culori închise sunt clasice atemporale, care îți permit să te joci cu accesorii și accente. Totuși, conform învățăturilor antice, hainele negre atrag lipsa de bani și eșecul.


Cele mai bune tonuri pentru ținute în Feng Shui sunt alb, albastru, galben și roșu: vor aduce armonie în viață, vor atrage bani și cunoștințe interesante.

Aveți grijă la imprimeurile pe care le alegeți. Se dovedește că nuanțele prădătoare au un efect dăunător asupra energiei, așa că iubitorii de imprimeu leopard devin iritabili și agresivi.

Și dungile pot afecta negativ evenimentele din viață: experții nu recomandă purtarea ținutelor cu dungă oblică și diagonală. Un astfel de model confundă vârtejul de energie și atrage eșecul.

Mai puține unghiuri și asimetrie


Iti place o croială neobișnuită și îndrăzneață sau ținutele cu un singur umar? Avem vești proaste pentru tine. Maeștrii învățăturilor antice sunt siguri că astfel de haine fac viața nervoasă și ne fac să fim supărați pe cei din jur. Dă preferință ținutelor simple, rochiilor și fustelor fluide, iar după un timp evenimentele din jur se vor liniști, iar starea ta de bine se va îmbunătăți.