Scapă de energia negativă din casă, urmând aceste 6 sfaturi excepționale

Dacă  simți că în casa ta s-a instalat tristețea, iar nereușitele te urmăresc încontinuu, a venit timpul să-ți aduci locuința în ordine și s-o cureți de energie negativă. Se știe că aceasta ne afectează nu doar dispoziția, dar și toate aspectele vieții.  Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să inviți în casă iubirea, armonia și succesul.

1. Scapă de dezordine și lucruri vechi

Nimic nu te indispune mai mult decât lucrurile aruncate și stricate. Fă o curățenie generală și aruncă obiectele de care nu ai nevoie. Fă loc pentru lucruri noi. Vei vedea cum asta te va ajuta să devii mai fericit.

2. Vopsește pereții în nuanțe de galben

Orice psiholog va confirma influența culorilor asupra psihicului. De ele depinde dispoziția și atitudinea noastră față de viață. Experții recomandă să încercăm nuanțe de galben, care fac spațiul mai luminos și mai deschis, neutralizând energia negativă.

3. Deschide jaluzelele și aerisește încăperile

Aerul curat are un efect pozitiv, ajutându-te să aerisești nu doar apartamentul, dar și gândurile. De aceea, deschide mai des geamurile, provocând curenți de aer. La fel e și cu lumina naturală. Cu cât e mai luminoasă casa, cu atât îți va fi mai bine pe suflet. Deschide mai des jaluzele.

4. Evită unghiurile ascuțite

Potrivit feng-shui, în interior nu trebuie să se regăsească obiecte cu unghiuri ascuțite, ele se asociază cu certuri, scandaluri și neînțelegeri în familie. Dă prioritate meselor, vazelor, canapelelor rotunde sau cu unghiuri rontunjite, care o să-ți aducă energie pozitivă.

5. Aromatizează casa cu ulei esențial de portocală

Lampa aromatică sau difuzorul poate face minuni în casa ta. Aroma de portocală se asociază cu zile însorite, te ajută să nu cazi în depresie și să nu te expui la energie negativă. În plus, portocalele simbolizează belșug și prosperitate, de aceea ai grijă să le cumperi mai des.

6. Cumpără cristale

Potrivit feng-shui, cristalele trebuie să fie poziționate lângă dispozitivele electronice din casă, așa ele vor funcționa cel mai bine. Turmalina neagră, de exemplu, este capabilă să  prevină apariția energiei negative în casă, iar cuarțul roz înlocuiește emoțiile negative cu cele pozitive.