Scapă de ele! 7 lucruri care odată îmbrăcate, te vor îmbătrâni involuntar

Odată cu vârsta, femeie dobândește un statut special care o obligă să arate mereu grațios și scump. Alegerea unei ținute este plină de riscuri, deoarece este important să respectați decența, astfel încât o femeie să nu se transforme dintr-o doamnă rafinată într-o bunicuță. Pentru ca vârsta să scoată în evidență frumusețea feminină, trebuie să scăpați de unele lucrurile care vă pot îmbătrâni.

Batista și eșarfa

Accesorii ajută la împrospătarea unei ținute, o fac unică și îndrăzneață. Batistele și eșarfele de mătase adaugă unicitate ținutei, doar dacă sunt alese corect. Dacă vreți să purtați o eșarfă mică, este mai bine să o legați cu un nod mic sub decolteul bluzei sau cămașei. Ar trebui să refuzați la broșe sau inele masive pentru că așa combinație ar arată ca la o bunică. De asemenea, nu este recomandat să purtați o eșarfă cu un costum de birou.

Pantofi cu tocuri mari

Pantofii cu tocuri masive și groase sunt rareori capabili să sublinieze picioarelor feminine. Astfel de pantofi sunt deosebiți de periculoși pentru femeile adulte. În loc de tocurile masive, este mai bine să alegeți niște pantofi grațioși, care s-ar combina cu geanta și bijuteriile pe care le purtați. Pentru plimbările în aer liber este bine să purtați adidași albi sau treningi albi.

Jachete în stil Chanel

O femeie se obișnuiește cu sacoul care arată ca o „baghetă magică” și care va atrage ochii în orice situație. O opțiune bună de serviciu, ar fi o bluză de mătase și o fustă creion. De-a lungul timpului s-a demonstrat că stilul clasic poate adăuga câțiva ani, așa că pentru a arăta elegantă ar trebui să porți o jachetă doar în stil casual, cu blugi clasici și adidași.

Fuste până la podea

Femeile adulte nu trebuie să-și ascundă picioarele sub fustele lungi până la pământ. Exemplarele super scurte, de asemenea, sunt contraindicate, deoarece nu sunt potrivite pentru statut. Picioarelor femeilor pot fi accentuate în mod ideal de modelele de fuste care acoperă genunchii.

Genți deformate

O geantă mare fără formă, potrivită pentru mersul la cumpărături și cu o mulțime de buzunare face ca ținuta să arate ieftină și va scoate în evidență combinația de prost gust pe care ați ales-o. Este mai bine ca o femeie să aibă câteva genți confortabile și frumoase, de dimensiuni medii, în culori contrastante.

Bijuterii ieftine

Pentru a nu vă transforma într-o bunicuță, este mai bine să excludeți bijuteriile ieftine din plastic sau sticlă colorată. Abundența de bijuterii arată ridicol și vulgar, ceea ce face imaginea unei femei să devină mai ieftină. De asemenea nu purtați inele pe fiecare deget și mai multe fire de mărgele.

Blănuri masive

Într-o haină lungă din blană, mersul unei femei devine greoi și ridicol. De aceea este mai bine să optați pentru modele ușoare și de lungime medie.