Scapă de ele! 5 piese de mobilier, care provoacă dezordine în casă

Mobilierul a fost creat pentru confortul casei noastre, dar există astfel de articole care strică totul. Aceste elemente par a fi create de un inamic – provoacă dezordine și strică aspectul camerei.

Ce fel de mobilă trebuie aruncată urgent din casă? În acest articol am selectat primele 5 piese de mobilier.

1.Patul pliant
Da, această piesă de mobilier se găsește încă în case, cel mai adesea paturile pliante sunt depozitate oriunde se găsește loc – în spatele dulapului, în spatele ușii sau la balcon.

Patul pliant este un mobilier parazit: păcat să-l arunci, pentru că într-o bună zi va veni o mătușă din Braila și va avea un loc unde să-și petreacă noaptea.

Dar serios – acest lucru nu se va întâmpla niciodată, iar patul va ocupa doar spațiu, iar spațiul înconjurător va deveni acoperit de lucruri inutile. Este mult mai rațional să pui o canapea pliantă în sufragerie: nu ocupă spațiu și este mai comodă pentru dormit.

2. Scara după renovare

Renovarea s-a încheiat de mult, dar este păcat să arunci scările. Este important să ne ținem minte că, dacă există un sentiment de milă pentru mobilier, atunci acesta este un semn sigur că este timpul să ne despărțim de acesta.

Nu vei folosi o scară pentru construcție pentru a ajunge la rafturile înalte, deoarece scara este grea, masivă și dificil de deplasat în jurul apartamentului fără a rupe colțurile pereților.

Mai bine achiziționează o scară mică sau un scaun special, care este mult mai util și mai mobil.

3. Bicicleta pentru exerciții

Exercițiile fizice sunt minunate, dar în zilele noastre există centre de fitness și nu este nevoie să plasezi echipamentul sportiv acasă.

Bicicletă, bandă de alergat etc. – într-un apartament devin un cuier pentru haine. Hainele se acumulează și, ca urmare, echipamentul sportiv nu mai este vizibil sub teancul de haine.

4. Ventilatorul

Într-o perioadă fierbinte, ventilatorul este indispensabil, dar este important să te gândești în prealabil unde să-l păstrezi atunci când dispare nevoia de utilizare.

Mulți oameni lasă ventilatorul ca pe o piesă de mobilier. Rezultatul este complexitatea curățării și faptul că camera începe să acumuleze obiecte inutile.

Dacă nu este posibil să instalezi condiționer, atunci alege un model de ventilator care nu va strica interiorul și va arăta bine în el.

5. Rafturile deschise

Un raft deschis îți permite să împarți o cameră în două zone, dar este important să nu provoace aglomerație. Rafturile deschise de depozitare creează dezordine, deci decide din timp ce trebuie depozitat pe rafturile deschise și unde ar trebui să fie ușile sau cutiile.

Ori de câte ori este posibil, utilizează dulapurile și rafturile închise pentru depozitare pentru a evita aglomerația.