Scapă de ele: 5 greșeli din stilul vestimentar de birou

Multe femei sunt sigure că stilul de afaceri începe și termină cu o combinație de „sus alb, jos negru”. Între timp, această opinie este prima și o greșeală mare la alegerea hainelor pentru birou.

Am decis să evidențiem și să analizăm câteva dintre cele mai importante greșeli de stil de afaceri pe care nimeni nu ar trebui să le facă o femeie.

Negru, negru și iar negru

Top alb, jos negru: am fost învățați din copilărie că această combinație este ideală pentru orice eveniment formal și cod vestimentar. Anii au trecut, iar încrederea că nu este nimic mai bun pentru muncă, decât un costum negru și o bluză albă, a devenit un mit pentru mulți.

Cu toate acestea, o astfel de imagine te va face invizibil nu numai pentru colegi, ci și pentru șef. În birou, poți și ar trebui să porți și alte culori în afară de negru și alb.

Bijuteriile nu sunt predestinate serviciului

Credeți că bijuteriile și accesoriile sunt adecvate numai înafara serviciului? Crede-mă, nu este așa! Simțiți-vă liber să folosiți detalii feminine discrete, dar elegante, într-un aspect de afaceri sau într-un stil clasic: cercei mici cu un design interesant sau o eșarfă de mătase legată pe o geantă vor fi la locul lor.

Bradul de Crăciun

Cealaltă extremă este dorința de a purta simultan tot ce ai pentru serviciu. Cercei mari, inele de aur pe fiecare deget și, de asemenea, mărgele în două rânduri și o centură largă cu lanțuri … Stop! Încă mergem la muncă, nu? Desigur, bijuteriile și accesoriile fac parte din garderoba și stilul pentru femei, dar nu ar trebui să treci peste limită cu numărul de accesorii.

Super fashionista

Carrie Bradshaw își putea permite să meargă la muncă în orice, chiar și pantofi aurii, dar ce se întâmplă cu cei care iubesc moda, însă munca implică un cod vestimentar foarte strict?

Vă sfătuim să urmați cu îndrăzneală tendințele modei, dar să o faceți cu măsură. Desigur, nu toate tendințele pot fi incluse în rutina de zi cu zi, dar majoritatea sunt sigure.

Stilul „Vinerea liberă”

Companiile care au un concept de „vinerea liberă”, în general, fac o faptă bună, permițând angajaților să ia o pauză de la strictul cod vestimentar și să petreacă cel puțin o zi din cinci în hainele care le plac, dar nu trebuie să abuzați de libertate: a veni la serviciu într-un costum de pluș zdrențuit sau blugi ponosiți și tricoul cu găuri este lipsă de respect nu numai pentru ceilalți, ci și pentru dumneavoastră.

Dacă petreceți cea mai mare parte a săptămânii în costume la patru ace, atunci întâlniți „Vinerea liberă” într-o manieră mai democratică, dar totuși potrivită pentru muncă și posibile întâlniri de afaceri.